Teodora și Alex de la „Insula Iubirii” au făcut nunta. Fiica lor, Emma, a fost botezată

Publicat pe .

Teodora și Alex de la „Insula Iubirii' au făcut nunta. În urmă cu o zi, foștii concurenți de la emisiunea difuzată pe Antena 1 au făcut pasul cel mare. Deși au fost unul dintre cele mai controversate cupluri ale show-ului, în cele din urmă, aceștia au devenit părinți și au făcut cununia religioasă. Iată primele imagini de la eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși au plecat despărțiți de la „Insula Iubirii', Teodora și Alex au decis să-și mai acorde o șansă. Șase luni mai târziu, fosta concurentă a anunțat că este însărcinată și, în luna august a acestui an, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. De-a lungul timpului, relația celor doi a fost supusă criticilor, iar asociația FILIA chiar a sesizat faptul că parteneriatul lor este de natură abuzivă. În urmă cu o zi, cei doi părinți au făcut cununia religioasă, iar, pe rețelele de socializare, au fost publicate mai multe fotografii de la eveniment.

teo0teo0

Teodora și Alex de la „Insula Iubirii' au făcut nunta. Cei doi au făcut cununia civilă în urmă cu mai bine de un an și au fost concurenți în cadrul emisiunii de la Antena 1, acolo unde au mers pentru a-și testa căsnicia. Recent, aceștia au făcut și cununia religioasă, dar și botezul fiicei lor, Emma.

Citește și: Teodora și Alex de la Insula Iubirii, o relație abuzivă. Ce răspunde Radu Vâlcan acuzațiilor aduse de asociația FILIA:”Oamenii au foarte mult de învățat din emisiune”

Citește și: Teodora de la insula Iubirii, criticată de fani după ce a anunțat că e însărcinată cu Alex:„Primesc mesaje de genul: se vede că nu ești fericită'

Citește și: Cum a enervat-o la culme Liviu Vârciu pe mama fiicei sale Carmina:”A zis că nu-i adevărat, că-i nebun!”

Citește și: Irina Fodor, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol:”În caz că rămânem însărcinate în același timp…”

Teodora și Alex de la „Insula Iubirii' au făcut nunta

Pe contul de Instagram, Teodora Marcu a postat mai multe fotografii de la cununia religioasă și de la botezul micuței Emma. Aceștia au optat pentru un eveniment restrâns, motiv pentru care i-au avut alături pe prietenii apropiați și membrii familiei.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, fosta concurentă de la Insula Iubirii apare îmbrăcată în rochia de mireasă, de tip prințesă. Aceasta a optat pentru un machiaj „smokey eyes', iar părul l-a avut prins în coc. Mirele a purtat un costum negru, cu aplicații argintii.

În secțiunea de comentarii, părerile urmăritorilor au fost împățite. În timp ce unii i-au felicitat, alții au fost de părere că Teodora nu a părut prea fericită în ziua cea mare: „Se vede fericirea pe chipul tău”,”Casă de piatră!”, „Să vă iubiți mereu și nimic să nu vă despartă!”, „Micuța voastră să aibă o viață frumoasă!”, „Să fiți mereu fericiți împreună! Felicitări! Casă de piatră!”.

„Ne-am și certat, pentru că apar discuții de la copil'

După ce au devenit mamă, Teodora a susținut că relația dintre ea și Alex s-a schimbat în bine. Aceasta a recunoscut că au existat mai multe certuri în cuplul lor, însă lucrurile s-ar fi ameliorat după venirea pe lume a micuței Emma. Proaspăta mămică a mai spus că nu are parte de foarte mult ajutor din partea soțului ei, dat fiind faptul că acesta susține spectacole în țară.

„Eu cred că orice femeie când are un copil se schimbă. Ne-a responsabilizat foarte mult. Ne-am și certat, pentru că apar discuții de la copil. Era foarte mică și au apărut discuții, dar acum a crescut și am văzut că este totul bine și ne înțelegem foarte bine. În mare parte m-am descurcat singură, pentru că Alex a fost plecat la spectacole. Am o prietenă care mă mai ajută, a venit de câteva zile la mine, pentru că sunt foarte aglomerată cu botezul', a declarat Teodora de la „Insula Iubirii', în urmă cu puțin timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton