Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit azi. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit azi. Primele imagini de la evenimentul grandios care l-a determinat pe patronul FCSB să scoată din buzunar nu mai puțin de jumătate de milion de euro: mireasa este superbă!

 

 

Unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului ae loc chiar astăzi, personajul principal fiind nimeni alta decât Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cea care-și unește destinul, în fața lui Dumnezeu, cu alesul inimii ei, Mihai Mincu.

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit azi. Primele imagini de la nuntăTeodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit azi. Primele imagini de la nuntă

Teodora a ajuns la biserică înainte de ora programată, însă a rămas în mașină până în momentul în care a plecat mireasa de dinainte. Superstițiile spun că nu este tocmai bine ca două mirese să dea nas în nas, în aceeași zi, la aceeași biserică.

Printre invitații de la biserică se numără și… călugării de la Frăsinei! Gigi Becali a dezvăluit că cei trei călugări vin de la Frăsinei, stau în pustietate şi nu au mai văzut chip de femeie de zeci de ani!„Ei sunt pustnici, stau în munţi…  N-a mai văzut civilizaţie de 20 de ani! A stat într-o scorbură! Ei stau pe la Frăsinei, unde este mănăstire de călugări. Ei mă iubesc pe mine şi i-am rugat să vină în biserică să facă rugăciune. Rugăciunea lor e rugăciune auzită! Rugăciunea celor trei călugări face cât rugăciunea tuturor bucureştenilor! I-am chemat şi au venit de bucurie pentru mine. Oameni care au stat în pusţiu. Ei sunt cei mai speciali dintre toţi!”, le-a spus Gigi Becali jurnaliştilor, la biserică.

 

Moment neașteptat și în timpul cununiei religioase! Uneia dintre domnișoarele de onoare i s-a făcut rău, în biserică, fata fiind nevoită să meargă afară, pentru a lua o gură de aer.

La petrecere sunt așteptate nume grele de pe scena politică românească, precum Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciu și Adriean Videanu. Printre invitați s-ar fi numărat și Cristi Borcea, însă acesta n-a putut să-și ia permisie, astfel că familia va fi reprezentată doar de Valentina Pelinel. Totul are loc la Palatul Snagov, în total fiind peste o mie de invitați. Costurile, așa cum era de așteptat, sunt pe măsură: aproximativ 500.000 de euro.

Incident înainte de nuntă: bătaie la poarta lui Gigi Bacali

Incredibil, dar adevărat. Un episod violent a avut loc înainte de nunta fiicei lui Gigi Becali. Un individ a coborât dintr-o mașină și a agresat câțiva trecători, inclusiv portarul: „Bine că nu am ieșit. Vărul meu a ieșit, eu nu am ieșit că dacă ieșeam mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oamenii din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă' , a declarat Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la România TV.

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit civil joi

Teodora și Mihai au avut parte de o căsătorie civilă el puțin atipică. Evenimentul a avut locjoi după-amiază, atât ceremonia cât și petrecerea desfășurându-se la Hotelul Hilton, din centrul Capitalei. Tânăra în vârstă de doar 24 de ani a îmbrăcat o rochie lungă, albă, cu irizații aurii, iar ginerele un costum vișiniu, ambii fiind foarte eleganți. Petrecerea a fost una grandioasă, cu 150 de invitați, mâncăruri fine, băuturi alese și muzică antrenantă.

 

Foto: Spynews, Captura RTV 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter