Thalia – La 44 de ani este incredibil de frumoasă, dar şi foarte bogată

Au trecut mulţi ai de când Thalia era o puştoaică simpatic tare care juca în telenovela. Actriţa mexicană are acum 44 de ani, este căsătorită şi are 2 copii, dar şi-a păstrat zâmbetul frumos şi silueta subţire.

 

Prezentă la New York pentru a-şi promova noul său album, Thalia a impresionat cu forma sa fizică. Vedeta a purtat o bluză vaporoasă cu print floral, o pereche de pantaloni negri mulaţi şi şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de sandale cu toc.

 

Thalia nu este doar foarte frumoasă, dar a reuşit o întoarcere perfectă în showbiz, după ce în 2013 cariera sa părea că se află într-un punct mort.

 

În ultimul an, Thalia ar fi câştigat nu mai puţin de 82 de milioane de euro, potrivit unui clasament publicat recent de „People With Money' care o plasează în fruntea acestui top.

 

În momentul de faţă averea sa s-ar ridica la 245 de milioane de euro, banii provenind atât din câştigurile directe, cât mai ales din investiţiile la bursă şi cele imobiliare.

 

Thalia are mai multe restaurante în Mexic, un club de fotbal, a lansat o linie de haine pentru adolescente, dar şi un parfum.

 

Foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro