The Havana Lounge va concerta doar la Bucuresti

Publicat pe

Orchestra Live From Buena Vista – The Havana Lounge va concerta doar la Bucuresti in luna februarie a acestui an, concertul din Timisoara fiind anulat din motive logistice, a anunat Emagic Entertainment, organizatorii evenimentului.

Timpul foarte scurt dintre concertul pe care superbunicii' ar fi trebuit sa sustina la Sala Olimpia din Timisoara, si cel programat la Sofia, Bulgaria, o zi mai tarziu, ar fi facut practic imposibila deplasarea in timp util a membrilor orchestrei si a echipamentelor tehnice. Pe 7 februarie, Live From Buena Vista – The Havana Lounge va ajunge la Bucuresti pentru spectacolul ce va avea loc la Sala Palatului. The Havana Lounge strange laolalta patru generatii de muzicieni, fosti membrii ai celebrelor Afro Cuban All Stars', Buena Vista Social Club', Tropikana' si Sierra Maestra', iar spectacolul din februarie va fi cel de-al treilea sustinut de elitele muzicii cubaneze in capitala, dupa doua concerte sold-out in 2006 si 2008.

Persoanele care si-au achizitionat deja bilete pentru concertul din Timisoara sunt rugate sa se prezinta cu biletele la magazinele Diverta de unde acestea au fost cumparate, pana in data de 15 februarie 2009 pentru a-si recupera banii.

Pentru concertul de la Bucuresti, biletele mai pot fi inca achizitionate on-line, de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta fiind disponibile la diferite categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 60, 85, 110, 140 lei.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter