Tiesto și Don Diablo inaugurează cel mai mare ring de dans al Bucureștiului

Publicat pe

Mai sunt 10 zile până la cel mai important eveniment muzical al acestui sfârșit de an,'Don’t Let Daddy Know'.

Tiesto și Don Diablo, superstarurile muzicii electronice la nivel mondial, vin la București, pe 15 decembrie, pentru un megashow ce va transforma proaspăt inauguratul Pavilonul B1 în cel mai mare ring de dans al Bucureștiului.

 

În premieră în România, conceptul de show 'Don’t Let Daddy Know' ajunge în țara noastră după evenimente spumoase în Olanda, Marea Britanie, Thailanda, India și Spania.

Dj-i aflați în topul celor mai bine cotați la nivel mondial – Tiesto, Don Diablo, Fedde Le Grand- dar și Bassjackers, Sunnery James& Ryan Marciano, Sem Vox, The Him și Todd Helder vor zgudui la propriu noul spațiu concertistic al Capitalei de circa 12.000 mp.

Pentru iubitori muzicii electronice 'Revelionul' lor vine mai devreme, ocazie cu care Tiesto își ia 'revanșa' de la publicul bucureștean, după show-ul incendiar susținut anul acesta la Untold.

'Vin în România pentru o noapte de ținut minte, promit asta!', este mesajul pe care îl transmite headliner-ul evenimentului, olandezul Don Diablo (VIDEO)

Biletele pentru evenimentul de la Bucureșto, de pe 15 decembrie, au un preț general-120 lei și 250 lei VIP (LOFT VIP Arena)

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva