Tily Niculae, din nou probleme de sănătate! Actrița se luptă cu psoriazisul

Publicat pe

Din păcate, Tily Niculae se confruntă cu recidiva unei afecțiuni extrem de neplăcute – psoriazis -, care îi de de furcă de ani de zile. Actrița este însă optimistă și luptă cu boala prin toate mijloacele.

Simpatica Tily Niculae, care a devenit cunoscută datorită serialului La bloc, a vorbit întotdeauna cu sinceritate despre o afecțiune pe care mulți încearcă să o ascundă din cauza respingerii sociale… Actrița suferă de psoriazis de ani de zile și se luptă cu boala, care a recidivat.

„Mă scoate din sărite psoriazisul și am fugit la mare. În speranța că o să se mai amelioreze, am încercat să stau cuminițică la soare. Problema este că nici la soare nu am voie să mă expun foarte mult. Cu factor de protecție 50 la orele nepotrivite, mă ard. Cam din lac în puț', povestește Tily Niculae.

„Arăt dezastruos pentru o femeie de 31 de ani!”

De altfel, în urmă cu doi ani, actrița povestea pe blogul personal prin ce trece din cauza cumplitei boli:

„Mă vait de dureri de oase, oboseală și ce mai trăncăneam eu în 2016. Fac zero mișcare! Sunt o epavă la capitolul mișcare! De când mă știu, crede-mă, nu am stat să mă uit, analizez, probez în fața oglinzii! Eram împăcată cu corpul meu, deși nu am fost vreo slăbuță, nu am avut 90-60-90 niciodată, iar scolioza mi-a dat mari bătăi de cap! Din momentul în care am dat de carnet și mi-am cumpărat mașină, cam aia a fost! Rar am mers cu metroul fiindcă nu mai aveam nervi în trafic, dar să merg pe jos, să mă plimb/alerg prin parc, să fac orice fel de mișcare? Neahhh! După ce am născut, pfoaiii greu am ajuns la kg pe care le aveam! Dar mai greu a fost să mă mint că nu am pielea întinsă, sânii lăsați și multă celulită! Le am! La naiba, pe toate! Acu, nu am avut niciodată cupa D la sâni, deci nu devine atât de tragic când ai sutienul potrivit! Însă în această vacanță nu știu cum de m-am oprit în fața oglinzii și ochii mai să îmi iasă din orbită! Deși eu la evenimente purtam două perechi de spanx pe dedesupt! Am luat din cap până în picioare fiecare bucățică a corpului meu și mi-am dat seama că arăt dezastruos pentru o femeie de 31 de ani!'.

Tily Niculae, din nou probleme de sănătate! Actrița se luptă cu psoriazisulTily Niculae, din nou probleme de sănătate! Actrița se luptă cu psoriazisul

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter