Tom Cruise, îndrăgostit de o colegă de la Hollywood

Publicat pe

După 5 ani de la divorţ, Tom Cruise vrea să îşi refacă viaţa personală. Se pare că actorul s-a îndrăgostit de Vanessa Kirby, colegă de a sa de la Hollywood. 

 

Din momentul în care a divorţat de fosta sa soţie, Katie Holmes, Tom Cruise nu a mai avut parte de dragoste. Cel puţin public actorul nu s-a afişat cu nici o altă femeie.

 

Presa de peste ocean speculează faptul că actorul s-a îndrăgostit de Vanessa Kirby, o tânără de 28 de ani care a devenit cunoscută prin intermedul serialului „The Crown”. Mai mult decât atât vestea că Tom Cruise ar fi din nou îndrăgostit a fost oferită publicaţiei 'InTouch Weekly' de către un apropiat al actorului.

Momentan nu exitsă nici o veste oficială, ori vreo fotografie care să ateste speculaţiile presei internaţionale.

Ceea ce nu mai are nevoie de confirmare este faptul că însuşi  Tom a adus-o pe Vanessa pe platourile de flmare ale peliculei 'Mission: Impossible 6'. 'El le-a spus celorlalți producători că trebuie neapărat s-o aibă pe Vanessa într-un rol crucial pentru cel de-al șaselea film al francizei. Tom a fost dat pe spate de șarmul și energia ei. A fost o atracție imediată. El vrea s-o facă următoarea doamnă Cruise', a povestit o sursă.

 

 

Aşteptăm să vedem dacă vestea este una adevărată ori nu însă trebuie sa recunoaştem că Vanessa este o tânără superbă!

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter