Tom Cruise a ajuns de nerecunoscut. Fanii dau vina pe operațiile estetice: „Ce ai făcut cu fața ta superbă?”

Publicat pe

Tom Cruise a ajuns de nerecunoscut. Fanii dau vina pe operațiile estetice. Celebrul star de la Hollywood a fost văzut în public, de curând, iar apariția lui i-a șocat până și pe cei mai mari admiratori ai lui. Tom Cruise a apelat în trecut la nenumărate operații estetice, iar fanii cred că aceasta ar fi cauza transformării.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tom Cruise s-a transformat. Operațiile estetice ar fi de vină. Schimbarea despre care lumea vorbește s-a produs la nivelul feței. El a participat la un meci de baseball în weekend, iar apariția sa i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Sâmbătă seara, acesta a mers la meci în San Francisco, SUA, alături de fiul său, Connor.

Tom Cruise s-a tranformat pentru că a făcut prea multe operații estetice? Ce părere au admiratorii actorului

Tom Cruise s-a transformat. Operațiile estetice ar fi de vină.Vedeta seriei de filme Misiune imposibilă a stat în mulțime și s-a bucurat de spectacol. Un detaliu a atras atenția fanilor săi. Tom Cruise are fața umflată iar fanii săi spun că operațiile estetice l-au făcut să fie de nerecunoscut.

„Tom Cruise, ce ai făcut cu fața ta superbă? Am fost atât de dezamăgit când te-am văzut în tribune', a spus pe Twitter un fan al actorului.

Tom Cruise s-a transformat. Operațiile estetice ar fi de vină. După ce s-a discutat mult pe baza intervențiilor estetice, mulți s-au gândit că Tom Cruise ar avea o reacție alergică, iar acesta ar fi motivul pentru fața lui ar fi atât de umflată.

.„Ce-i cu pomeții de babuin umflat?', „Tom și-a făcut ceva la față sau s-a îngrășat puțin, dar este tot Tom al nostru', au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Cum arată Suri Cruise, fiica lui Katie Holmes și Tom Cruise, la 15 ani

Citește și: Nici o misiune nu este imposibilă pentru Tom Cruise!

Citește și: Cati, soția lui Adrian Minune și-a sărbătorit ziua de naștere.Ce surpriză i-a făcut manelistul

Citește și: Vlad Gherman, declarație ironică despre noul iubit al Cristinei Ciobănașu:„Am ieșit la fotbal’

Tom Cruise s-a despărțit recent de iubita sa

Deși nu a mai fost văzut de ani cu o femeie în public, presa tablida a aflat că Tom Cruise are o relație cu colega sa din Misiune Imposibilă, Hayley Atwell.

Însă nu a durat prea mult, cei doi despărtindu-se chiar în timpul filmărilor. A fost o perioadă foarte intensă în care au filmat scene împreună. S-au înțeles foarte bine, dar au hotărât să rămână la statutul de prieteni', a spus o sursă apropiată actorilor pentru The Sun.

Deși nu a mai fost văzut de ani de zile cu o femeie în public, presa tablida a aflat că Tom Cruise are o relație cu colega sa din Misiune Imposibilă, Hayley Atwell. Însă nu a durat prea mult, cei doi despărțindu-se chiar în timpul filmărilor.

A fost o perioadă foarte intensă în care au filmat scene împreună. S-au înțeles foarte bine, dar au hotărât să rămână la statutul de prieteni', a spus o sursă apropiată actorilor pentru The Sun.

Ce religie și unde s-a născut Tom Cruise

Tom Cruise s-a născut la 3 iulie 1962 la Syracuse, New York, unei familii catolice cu rădăcini engleze, germane și irlandeze.

Tatăl său, Thomas Cruise Mapother III, era inginer electric, iar mama sa, Mary Lee (nee Pfeiffer), era un profesor de defectologie (unele surse îl numesc în mod greșit o actriță, aparent confuză cu Michelle Pfeiffer).

În plus față de Tom, părinții lui aveau încă trei fiice: Lee Ann, Marian și Cass. În prezent, el participă activ la programele sociale ale Bisericii Scientologiei și este un propagandist arzător al acesteia, luptând pentru recunoașterea sa în Europa ca fiind una dintre religiile oficiale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter