Tom Cruise și-a pierdut mama

Publicat pe

Mary Lee South, mama lui Ton Cruise a murit zilele trecute, în somn, la vârsta de 80 de ani. Tom Cruise și familia acestuia au condus-o pe Mary Lee pe ultimul drum, în acest weekend.

 

 

Mary Lee South se lupta de mai mulți ani cu probleme grave de sănătate. Aceasta a fost văzută ultima dată în Clearwater, Florida, în 2016. Înainte de această apariție, mama lui Tom Cruise nu mai fusese văzută în public din 2009. Mary Lee s-a despărtit de tatăl lui Tom, Thomas Cruise Mapother III, în 1974 și s-a căsătorit cu John „Jack' South, în 1978, când Tom avea 16 ani.

 

 

În vârstă de 54 de ani, Tom Cruise dar  și surorile lui Lee Ann DeVette, Cass Mapother, și Marian Henry, au participat la memorialul de la biserica locală scientologică, împreună cu alte familii și prieteni

 

Fosta profesoara pentru copii cu nevoie speciale, mama actorului l-a încurajat întotdeauna pe Tom să își urmeze pasiunea și era mereu prima persoană căreia starul de la Hollywood îi mulțumea în discursuri.

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter