Tom Hanks şi soția sa, Rita Wilson, diagnosticaţi cu noul coronavirus Covid-19. Care este starea lor de sănătate

Publicat pe

Tom Hanks şi soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în timpul şederii în Australia, unde starul din „Forrest Gump' filmează pentru un lungmetraj despre viaţa lui Elvis Presley. Cei doi actori, amândoi în vârstă de 63 de ani, au mers la medic după ce au prezentat simptome de răceală și se află acum în izolare.

Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks și-a anunțat urmăritorii de pe rețeaua socială că se afla în Australia, alături de soția sa, în momentul în care au fost testați.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra', a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?'.

Actorul a spus că va face publice detalii ale stării lor de sănătate. „Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer'.  

Fotografia care însoțește mesajul este sugestivă, înfățișând o mănușă chirurgicală folosită.

Warner Bros a transmis: „Sănătatea şi siguranţa membrilor companiei noastre sunt întotdeauna prioritare şi luăm măsuri de precauţie pentru a proteja pe oricine lucrează în producţiile noastre în lume'.

Presa locală a raportat că producţia filmului regizat de Baz Luhrmann a fost suspendată temporar.

Săptămâna trecută, Wilson a susţinut concerte la Emporium Hotel din Brisbane şi la Opera din Sydney, citează News.ro.

Australia a înregistrat peste 130 de cazuri de infectare cu Covid-19, de la depistarea coroavirusului, la finalul anului trecut, în China.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter