Toma Coconea pleacă într-o nouă aventură

Publicat pe
Toma Coconea pleacă într-o nouă aventurăToma Coconea pleacă într-o nouă aventură

Sportivul român Toma Coconea, celebru pentru competiţiile temerare la care participă, se aliniază pentru a şaptea oară la startul celei mai dure întreceri de aventură din lume.

 

Coconea va fi singurul participant român la ediţia de anul viitor a competiţiei Red Bull X-Alps, pe parcursul căreia sportivii trebuie să străbată pe jos sau în aer circa o mie de kilometri prin Munţii Alpi, de la Salzburg până la Monaco, în cel mai scurt timp posibil.

 

Întrecerea cu cel mai mare grad de solicitare presupune o aventură spectaculoasă, ce poate implica o sută de kilometri parcurşi zilnic pe jos prin munţi sau zbor cu parapanta la altitudini de peste patru mii de metri.

 

La startul ediţiei din 2015, alături de sportivul nostru (care s-a clasat al doilea în două rânduri), vor fi prezente, în premieră din 2005 încoace, şi două femei – americana Dawn Westrum şi germana Yvonne Dathe.

 

Horia Ghibuţiu

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter