Tommy Lee Jones, maestru de ceremonii la Premiile Nobel

Publicat pe

Actorul American Tommy Lee Jones va prezenta concertul traditional din data de 11 decembrie de la Oslo, sustinut in onoarea celor recompensati cu Premiul Nobel pentru Pace. Anul acesta, distinctia a fost impartita de fostul vice-presedinte american Al Gore, cel care a realizat documentarul „Un Inconvenient Truth' cu expertii ONU in clima.

Jones va prezenta concertul la care au fost invitati sa cante printre altii, Annie Lennox, KT Tunstall & Earth Wind and Fire, alaturi de un alt artist a carui identitate nu a fost inca dezvaluita.

Recomparnsat cu un Oscar in 1993 pentru rolul din „The Fugitive' Tommy Lee Jones este cunoscut deopotriva pentru rolurile sale de baiat bun („U.S. Marshals', „Men in Black') sau de baiat rau („Natural Born Killers', „Batman Forever').

Nu putea refuza sa prezinte concertul intrucat il leaga o stransa prietenie cu Al Gore, cei doi impartind aceeasi camera in timpul studentiei de la Harvard de unde actorul a iesit cu o diploma in engleza. (L.F.)

Foto: www.cinemagia.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter