Top 10 celebrități desfigurate de operațiile estetice

Publicat pe de Oana Pantazi

Dorința de a arăta bine e una cât se poate de firească, însă în cazul starurilor de la Hollywood este aproape o obligație, fiindcă un trup zvelt și o față fără riduri îți asigură roluri bine plătite. Uneori însă, mulți dintre actori, din dorința de a arăta perfect, exagerează cu vizitele la esteticieni. Iată un top al celebrităților desfigurate de operațiile estetice!

Să arăți la 48 de ani ca Jennifer Lopez este un vis pe care puține femei îl pot pune în practică fără ajutorul bisturiului, așadar cele mai multe vedete apelează la chirurgia plastică pentru a rămâne veșnic tinere. Din nefericire, sunt puține celebritățile care se pot opri, fiindcă aceste intervenții creează dependență. Odată ce ți-ai făcut un lifting, urmează automat și al doilea, apoi al treilea… și, în plus, injecțiile cu botox sau acid hialuronic trebuie repetate la intervale de timp regulate. Unele vedete însă pierd, la un moment dat, contactul cu realitatea și ajung să se mutileze singure. Printre cele mai edificatoare exemple sunt cele ale Donatellei Versace, Joan Rivers, La Toya Jackson, Meg Ryan și Michael Jackson, care au reușit să devină practic de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Pentru edificare, iată în videoul de mai jos un top al 10 celebrități desfigurate de operațiile estetice!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter