Trecutul neștiut al iubitei lui Victor Slav. Raluca se învârte în cercurile de artiști și a avut un iubit bogat

Publicat pe

Știrea mondenă a zilei de ieri a fost, cu siguranță, faptul că Victor Slav este implicat într-o poveste de dragoste. Pe care, deocamdată, o ține secret, el fiind un bărbat extrem de discret, de altfel. Cine este iubita lui? O tânără care se învârte de ani buni în cercurile showbiz-ului și care pare să aibă atracție pentru bărbații potenți financiar. 

 

Trecutul neștiut al iubitei lui Victor Slav. Raluca se învârte în cercurile de artiști și a avut un iubit bogatTrecutul neștiut al iubitei lui Victor Slav. Raluca se învârte în cercurile de artiști și a avut un iubit bogat

 

La o simplă căutare pe Google a numelui ei, era cumva previzibil că Raluca va reuși, mai devreme sau mai târziu, să ajungă în atenția presei. O fată frumoasă, atrăgătoare, deloc străină de iscusința chirurgului estetician, care adoră să pozeze sexy. Rețeta clasică pentru o domnișoară ce bate la porțile afirmării. Și, cu toate acestea, Raluca Diana Silea, actuala iubită a lui Victor Slav, a preferat să stea retrasă, deși, surpriză, colaborează cu o casă de discuri, pe parte de booking. Așadar, se învârte printre artiști. Ce spunea actuala iubită a lui Victor Slav despre asemănarea mai mult decât vizibilă cu Daniela Crudu, în urmă cu trei ani? „Toată lumea îmi spune că semăn cu ea. Pe mine nu mă deranjează televiziunea, atât timp cât nu implică diverse compromisuri şi diverse regii pentru a mă face cunoscută. Am terminat Jurnalismul şi fac PR şi Marketing de cinci ani, dar nu pot spune că televiziunea m-a fascinat vreodată. Urăsc superficialitatea şi manipularea”, a declarat Raluca, în 2015, pentru Libertatea.

A avut o relație cu Tristan Tate și cu un afacerist 

La cei 27 de ani, Raluca se poate mândri cu experiențe vaste pe plan sentimental. Dacă știrea că a avut o idilă cu Tristan Tate, înainte de Bianca Drăgușanu, a făcut deja înconjurul presei, iată că tânăra a bifat și o relație mai serioasă, de lungă durată. Fostul ei iubit este Bogdan Mihălcioiu, un tânăr extrem de potent din punct de vedere financiar cu care se pare că a vrut să se împace, după terminarea relației cu Tristan. Acesta, însă, ar fi refuzat împăcarea.

FOTO: Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter