Trei tatici sexy: Matt Damon, Jude Law si Orlando Bloom

Publicat pe

Imediat dupa inceperea noului an, trei tatici celebri si frumosi au fost surprinsi de paparazzi impreuna cu copiii lor. E greu de zis care dintre Matt Damon, Jude Law si Orlando Bloom este mai sexy in ipostaza de tata grijuliu… Voi ce parere aveti?

 

 

 

Matt Damon, actorul devenit celebru pentru rolul sau din „Good Will Hunting”  isi tine fetita (Gia)  in brate la sosirea pe aeroportul din Los Angeles. Gia este cel de-al doilea copil al cuplului Matt Damon-Luciana Bozán Barroso. Cei doi au impreuna trei fetite…

 

 

 

Jude Law a fost fotografiat pe 3 ianuarie impreuna cu cei doi copii ai sai, Rudy si Iris, tot in aeroportul din Los Angeles. Mama celor doi copii este actrita Sadie Frost, de care Law a divortat in 2003.

 

 

 

Frumosului Orlando Bloom, starul din trilogia „Stapanul Inelelor”, ii place sa petreaca timp cu adorabilul sau fiu, Flynn. Dovada ipostaza in care l-au surprins fotografii zilele trecute! Nu avem nici o indoiala ca Miranda Kerr este o sotie fericita!

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter