Triunghi amoros la FERMA 2019. Logodnica lui Pastramă o atacă pe Brigitte Năstase, după ce a fost jignită: „E mai batrână decât Biblia!”

Publicat pe

Raluca Podea, fosta-actuală logodnică a lui Florin Pastramă nu poate asista liniştită la idilele pe care acesta le ţese în Ferma. Tânăra este foc şi pară pentru că actuala pasiune a bărbatului, Brigitte Năstase, a jignit-o nu doar suflându-i bărbatul, ci şi pentru că a spus că „aia vrea să-şi facă reclamă' pe spatele ei.

Triunghi amoros la FERMA 2019. Logodnica lui Pastramă o atacă pe Brigitte Năstase, după ce a fost jignită: „E mai batrână decât Biblia!'Triunghi amoros la FERMA 2019. Logodnica lui Pastramă o atacă pe Brigitte Năstase, după ce a fost jignită: „E mai batrână decât Biblia!'

Încurcate sunt căile dragostei în Fermă, iar personajul principal al idilelor amoroase iscate în acest sezon al show-ului de la Pro TV este Florin Pastramă. Afaceristul s-a îndrăgostit de aproape toate femeile din emisiune şi şi-a încercat norocul pe unde a simţit că are loc.

Ultima picată în mrejele cuceritorului Pastramă este, aparent inabordabila, Brigitte Năstase.

Situaţia a scos-o din sărite pe Raluca Podea, cea care se pregătea de nuntă cu Pastramă, înainte ca acesta să plece la Ferma, mai mult decât în poveştile amoroase anterioare ale logodnicului ei. Nici Otniela, nici Otilia, niciuna dintre fetele pe care Florin ar fi pus ochii în emisiune nu a enervat-o pe Raluca şi asta pentru că Brigitte a jignit-o prima.

„Această babă, mai bătrână decât Biblia, ştia de mine! Noi am vorbit la telefon, pe camera video, ea spunându –i lui Florin că ar trebui să aprecieze mai mult ce are acasă. De fapt, am vorbit cu toţi concurenţii când erau cazaţi la hotel în Reşita. Nu am cum să mă cobor la nivelul ei de circ.

Te dai pocaită şi tu eşti un birjar ieftin. Am vorbit cu ea când erau toţi la masă, de pe telefonul lui Florin. Le spunea tuturor «Mamă, ce femeie are prostul ăsta şi el nu ştie să aprecieze!». Să nu mai spun că ea şi-a pus implant în fese după mine, la aceeaşi clinică în Turcia.

Copia nu are valoare, ştim cu toţii. Am mai văzut şi articolul unde baba spune că am vrut eu să-mi fac reclamă', a declarat Raluca pentru VIVA!.

Tânăra spune că Pastramă a rugat-o mereu să aibă grijă de imaginea lui.

„Am mesajele de la Florin, în care mă ruga, atunci când mă duc la televizor, să vorbesc frumos despre el. «Poate nu-mi dai valoare maxima!'», îmi zicea.', ne-a spus Raluca.

În schimb, Pastramă nu a respectat înţelegerea şi a susţinut de când este în Ferma că „Eu nu am fost niciodată căsătorit, nu sunt căsătorit. Sunt un bărbat liber. Pot să fiu cu cine vreau și când vreau!'.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter