Trupa Spice Girls va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle!

Publicat pe

Zvonul că celebra formație britanică de fete a anilor ‘90 se va reuni pentru un turneu în SUA și Anglia a făcut ocolul internetului, însă a fost repede surclasat de o veste care s-a și confirmat – Trupa Spice Girls va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle!

Spice Girls, cea mai faimoasă trupă de fete din lume!

Spice Girls, cea mai faimoasă trupă de fete din lume!

Invitată la talk show-ul american The Real, exotica Melanie Brown, una dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls, a „scăpat porumbelul', recunoscând că ea, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Emma Bunton și Melanie Chisholm au fost invitate să cânte la nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, ce va avea loc pe data de 19 mai. Deși a regretat probabil în secunda următoare faptul că a luat-o gura pe dinainte, Mel B. nu a mai putut să dea înapoi…

Spice Girls nu au mai concertat împreună din 2007.

Spice Girls nu au mai concertat împreună din 2007.

Inițial, artista a spus doar despre ea că a fost invitată, însă, la insistențele moderatoarei, a recunoscut că întreaga formație Spice Girls va participa la nunta regală, urmând să susțină un concert. Ulterior, Mel a glumit: „Nu cred că trebuia să spun asta. Cred că voi fi concediată…'. Dacă vor confirma și Ed Sheeran, Elton John și Adele, despre care se presupune că au primit, la rândul lor, invitații la eveniment, nunta Prințului Harry cu Meghan Markle are toate șansele să se transforme într-un mega-concert.

Citește și: Serena Williams revine în tenis. Ce surpriză extraordinară i-a făcut soțul ei, Alexis Ohanian!


Faptul că celebrele artiste au acceptat să cânte la nunta de la Castelul Windsor este chiar un eveniment, deoarece, în pofida nenumăratelor solicitări primite de-a lungul timpului, Spice Girls nu au mai performat împreună din anul 2007. Cu siguranță, Harry și Meghan sunt extrem de încântați că cele care au creat fenomenul internațional Girl Power', similiar Beatlemaniei', și trupa feminină cu cel mai bine vândut album din istorie („Spice' – peste 31 de milioane de exemplare) au acceptat să se reunească după 11 ani doar pentru acest eveniment.

Citește și: Roxana Ciuhulescu: „Am suferit ca un câine. Nu aș dori nici dușmanilor mei să treacă prin tot ce am trecut eu”

Oana Pantazi

Foto: Instagram

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter