Trupa VUNK – Într-un duet inedit cu Gabriel Dorobanţu

Publicat pe

Trupa VUNK a fost aplaudata minute in sir pentru noul duet realizat cu Gabriel Dorobantu in cadrul concertului #Prima vedere sustinut aseara la Hard Rock Café, in Bucuresti.

 

La prima intalnire din 2015 cu publicul din capitala, intr-un spectacol sold-out de aproape doua ore in care au cantat mult asteptate piese ca 1000, Asa, si?, Scapa-ma de ea, Pleaca sau Numai la doi, trupa VUNK a pregatit o surpriza de proportii: un moment special impreuna cu Gabriel Dorobantu, o reinterpretare a celebrei melodii Hai vino iar in gara noastra mica' care a inregistrat un succes rasunator.

 

Piesa asta este una dintre cele mai cunoscute si iubite din Romania, din ultimii 30 de ani. Este un cantec cu care am crescut, pe care il ascultam cand abia invatam sa cant la chitara in clasa a doua. Imi doream de mult timp sa cant melodia asta impreuna cu Gabriel Dorobantu si ii multumesc si acum ca a avut incredere in noi si a facut efortul sa vina in concertul nostru. Am mai cantat in alti ani si cu Nelu Ploiesteanu sau Mirabela Dauer, iar acesta este felul nostru de a ne arata respectul pentru o generatie care a facut ca muzica romaneasca sa fie mai frumoasa', spune Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

 

Duetul a fost momentul serii si a fost aplaudat de sute de oameni, minute in sir: Absolut toata lumea canta piesa atat de tare, incat de pe scena abia auzeam ce cantam. Gabriel Dorobantu a spus la final ca si pentru el a fost o bucurie si o onoare si se simtea cat de emotionat era de cum a fost primit', a adaugat Cornel Ilie.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_r3jFJa5TAk[/youtube]

 

Trupa VUNK – Într-un duet inedit cu Gabriel DorobanţuTrupa VUNK – Într-un duet inedit cu Gabriel Dorobanţu
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter