Uite ce mari au crescut tripletii Nicoletei Luciu!

Publicat pe

Nicoleta Luciu este o mămică extrem de fericită. Are patru copii frumoşi, de a căror educaţie se ocupă cu multă atenţie. Astfel, tripletii Kim, Kevin şi Karoly merg de ceva timp la grădinţă, iar Nicoleta participă adesea la activităţile celor mici.

 

Gemenii Nicoletei LuciuGemenii Nicoletei Luciu

 

Cei trei copii au avut ieri o vizită surpriză la gradiniţa unde sunt înscrişi, fiind învăţaţi să se spele corect pe dinţi. La ineditele cursuri a luat parte şi Nicoleta Luciu.

 

Eu de mic copil am fost atentă să am dinţii curaţi şi sănatoşi. Pentru mine spălatul pe dinţi este ca un adevărat ritual. Nu am nicio carie şi am vrut ca şi copiii mei să fie la fel de atenţi la igiena orală. Sunt fascinaţi de periuţele de dinţi. Îşi curăţă dinţii, dar le mai şi ronţăie, dovadă că trebuie să le schimbăm în fiecare lună. Nu îţi imaginezi ce reprize de plansete urmează dacă îndrăzneşti să i le iei din mână în timp ce se spală,', declară Nicoleta Luciu.

 

Medicul stomatolog Belal Nijim, Nicoleta Luciu, gemenii si mascota NazarinoMedicul stomatolog Belal Nijim, Nicoleta Luciu, gemenii si mascota Nazarino

Kim, Kevin şi Karoly au învăţat ieri tehnica de periaj corect. În plus, li s-a explicat că este foarte important să îşi perie şi limba şi obrajii pe interior.

 

Tripleţii Nicoletei Luciu au parte zilnic de activităţi educative la grădiniţa pe care o frecventează: pictează, desenează, învaţă să gătească brioşe, decorează prăjituri, confecţionează „brăţări ale prieteniei', asistă şi chiar participă la piese de teatru pentru copii.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter