Un intrus a pătruns în Palatul Buckingham ca la el acasă, în timp ce Regina Elisabeta a II-a dormea!

Publicat pe

Regina Elisabeta a II-a s-a confruntat recent cu o problemă serioasă de securitate – un individ a pătruns în Palatul Buckingham ca pe moșia personală, în timp ce suverana Marii Britanii dormea liniștită!

Deși Palatul Buckingham ar trebui să fie cea mai sigură reședință din Marea Britanie, iată că Regina Elisabeta a II-a a fost recent în pericol, din cauza unei breșe de securitate care i-a pus viața în pericol! Pe data de 10 iulie, în jurul orei 2 noaptea, un bărbat a sărit porțile Palatului Buckingham și a încercat să intre înăuntru. Din fericire, porțile erau încuiate și nu a reușit. Conform surselor, Regina dormea la ora aceea, iar situația s-a rezolvat în liniște, individul fiind arestat în cele din urmă.

În dormitor cu Regina!

Dacă de data aceasta porțile au fost închise, intrusului fiindu-i imposibil să intre în palat, nu la fel s-a întâmplat acum aproape 37 de ani, când Michael Fagan a reușit chiar să intre în dormitorul suveranei Marii Britanii fără să fie observat de cineva… Ofițerii însărcinați cu securitatea Elisabetei a II-a s-au temut că va apărea, la un moment dat, un copiator, care va încerca să recreeze momentul de atunci, și iată că acest lucru s-a întâmplat! Din fericire pentru Regină, ușile au fost închise la ora aceea, altfel situația s-ar fi repetat.

Pe 9 iulie 1982, Michael Fagan a reușit să intre în dormitorul Reginei pe fereastră, escaladând zidurile Palatului Buckingham. Și de parcă acest lucru nu ar fi fost de ajuns, butonul de panică, pe care Elisabeta a II-a l-a apăsat imediat, nu a funcționat. Apoi, suverana a sunat la centrala palatului, însă operatorul de serviciu a crezut că cineva îi face o glumă! În cele din urmă, suverana a reușit să-l alerteze un valet, iar acesta a intervenit și a reușit să îl scoată pe Fagan din cameră.

Foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro