Un model a defilat pe podium în timp ce-și alăpta bebelușul! (video)

Publicat pe de Oana Pantazi

Controversa alăptatului la sân în public este departe de a se fi terminat, acest act natural fiind susținut însă de multe celebrități, care îl consideră cât se poate de firesc. Una dintre ele, modelul Mara Martin, a defilat pe podium în timp ce-și alăpta bebelușul în vârstă de 5 luni la sân.

Mara Martin și fiica ei, Aria.

Mara Martin și fiica ei, Aria.

În ultimele luni, celebrități precum Chrissy Teigen și Chelsea Peretti  au pus din nou pe tapet problema alăptatului la sân în public, încercând să facă oamenii să conștientizeze că este un act firesc, care nu ar trebui să se petreacă neapărat doar în intimitatea căminului personal, cu aât mai mult cu cât mamele din ziua de azi sunt femei active, care au cariere de succes și, nu de puține ori, vin cu micuții lor la job sau îi iau în călătorii de lungă durată. Tocmai pentru a susține idea alăptatului în public, un model a defilat pe podium în timp ce-și alăpta la sân bebelușul. Gestul Marei Martin nu a rămas neremarcat, el devenind în scurt timp subiectul unor dezbateri aprinse.

Mara Martin a defilat pe podium în timp ce-și alăpta bebelușul la sân.

Mara Martin a defilat pe podium în timp ce-și alăpta bebelușul la sân.

Weekendul trecut, Mara Martin a dus lucrurile cu un pas mai departe, alăptându-și fetița în vârstă de 5 luni, în timp ce defila în costum de baie, pentru Sports Illustrated, la Miami Swim Week. Mara a fost una dintre cele 16 finaliste alese să defileze pentru celebrul brand și și-a dus jobul la capăt cu mult succes, cu atât mai mult cu cât nu a defilat singură…


Îmbrăcată într-un costum de baie auriu, cu bretea pe un singur umăr, Mara a intrat pe podium ținând-o în brațe pe micuța Aria, care, cu o pereche de căști la urechi, pentru a nu fi deranjată de zgomotele de fond, se hrănea liniștită de la sânul mamei. Fetița nu s-a arătat deranjată nicio clipă și și-a văzut liniștită de masă, în timp ce mama ei a cules aplauzele furtunoase ale publicului. În scurt timp, imaginile s-au viralizat și paginile ediției online a Sports Illustrated au fost luate cu asalt. Deși au existat și voci care au combătut alegerea Marei de a se expune în public, cei mai mulți au felicitat-o, mesajele pozitive fiind majoritare. „Daaaaa, alăptarea la sân în public trebuie să devină ceva normal!', Mă bucur foarte mult că această mamă e încrezătoare și îndeajuns de responsabilă pentru a-și hrăni copilul, indiferent dacă unii cred că este scârboasă' – au sărit în apărarea Marei cei mai mulți internauți. Cum această practică este încă una controversată – la fel și la noi, unde vedete care au promovat alăptatul la sân în public au fost blamate de mare parte a opiniei publice – probabil va mai dura mult până ce ni se va părea normal să vedem femei făcând asta pe stradă, la mall sau la serviciu…

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter