Un nou sezon “Serviciul Român de Comedie”

Publicat pe
 Un nou sezon Serviciul Român de Comedie' Un nou sezon Serviciul Român de Comedie'

Serialul Romeo şi Roxeta' si concursul parodie de talente Fun Factory' sunt cele două premiere cu care începe mâine Serviciul Român de Comedie'.

 

SRC va deveni în acest sezon talent show de comedie. Concurenţii vor fi actorii care vor juca diverse personaje, dar şi telespectatorii care vor să intre în joc şi trimit filmuleţe comice făcute de ei pentru a câstiga, la sfârşitul sezonului, titlul de Doctor Humoris Causa şi participarea la una dintre editiile emisiunii. SRC va fi în această toamnă FUN FACTORY.', spune Toni Grecu.

 

Astfel, în faţa juriului format din Gina Pistol, Toni Grecu şi guest star-ul permanent din acest sezon, Alexandru Papadopol se vor derula o serie de numere care mai de care mai amuzante.

 

Proaspăt cooptat în gaşca lui Toni Grecu în calitate de jurat, Alexandru Papdopol mărturiseşte că se bucură să facă parte din acest proiect. Cu Toni mă ştiu de ani de zile, am mai lucrat cu mare parte din actorii de la SRC şi toţi sunt foarte talentaţi. Sper ca această colaborare să fie una cu umor' şi să aducă un plus de savoare emisiunii', spune Papadopol.

 

Cea de-a doua premieră a serii este serialul emisiunii, Romeo şi Roxeta', inspirat de celebra poveste a lui Romeo şi a Julietei.

 

Două personaje contemporane, interpretate de Daniel Buzdugan şi Lia Sinchevici, demonstrează că iubirea e veşnică şi prostia infinită', spune Toni Grecu. La rândul lui, Daniel Buzdugan adaugă: M-am bucurat foarte tare că m-am reîntâlnit cu Toni, am mare încredere în el pentru că face divertisment de calitate. Eu voi avea rolul lui Romeo, un băiat dintr-o familie fără prea multă cultură, un băiat de bani gata îndrăgostit de o fată, iar familiile lor se duşmănesc. E la fel ca pe vremea lui Shakespeare, dar prostia e mai mare.'

 

Şi Jojo va avea o apariţie de zile mari în acest serial, în rolul Amaretei Anghel, o femeie extrem de versată, de profesie menajeră, proaspat întoarsă din Italia, fugărită de carabinieri pentru că a lucrat în Sicilia pentru familii mafiote.

 

Foto: Mihai Stetcu si Gabriela Arsenie

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter