Un portret al Monicai Bellucci donat pentru licitatia ”Salvati pianele Conservatorului”

Publicat pe

Peste 30 de vedete si oameni de afaceri si-au daruit obiectele de suflet pentru organizarea licitatiei caritabile „Salvati pianele Conservatorului'.

Cu banii stransi vor fi  reconditionate cele saisprezece piane imbatranite ale Conservatorului, printre care si cel la care a invatat sa cante celebrul pianist si compozitor roman Dinu Lipatti.

Monica Bellucci

Printre obiectele care pot fi licitate se afla: portretul celebrei actrite Monica Belluci realizat de Costin Craioveanu, sotul solistei din trupa Class, Mihaela Cernea; un clutch marca Escada purtat de Amalia Nastase la Premiile Laures de la Madrid; papusa decorativa Zulu simbol al fertilitatii in Africa de Sud, oferita de Dan Chisu; bilele cu care Robert Turcescu le-a dat multe emotii politicienilor romani; colierul din argint al Ioanei Moldovan-Buscu adus din calatoria sa in Mexic; brosa cu pene si colierul cu ceas al solistei Corina Bud.

Andra, Smiley, Catalin Botezatu s-au alaturat si ei acestei cauze, iar obiectele daruite de ei vor intra de asemenea in licitatie.

Licitatia se desfasoara pana pe 23 decembrie pe portalul realitatea.net, iar suma va fi donata Conservatorului Ciprian Porumbescu in aceeasi seara, la ora 18:00, chiar inaintea concertului pe care Corul Conservatorului urmeaza sa-l sustina in Parcul Kiseleff din capitala, in cadrul evenimentului Capitala Bucuriei.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter