Unde locuiește Mihaela Rădulescu de o lună, de când filmează pentru Ferma! A renuțat la un hotel luxos, pentru...

Publicat pe

Mihaela Rădulescu este gazda show-ului Ferma și în acest al doilea sezon, iar sacrificiile pe care le-a făcut pentru emisiune sunt notabile. Nu doar că s-a mutat din vila de 100 de milioane de euro din Monaco, dar a împrumutat și din stilul Ferma și locuiește în… pădure.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dacă în primul sezon a ales să mai facă și naveta pentru filmările la Ferma, dat fiind faptul că s-au întins pe parcursul a mai multe săptămâni, de data aceasta, Mihaela Rădulescu s-a mutat în România pentru al doilea sezon. Astfel, în ultima lună, cât timp a filmat pentru Ferma, Mihaela Rădulescu a locuit nu într-o cameră luxoasă de hotel din București, ci în pădure, într-o rulotă.

Gazda show-ului Ferma i-a acordat un interviu lui Cătălin Măruță pentru emisiunea 'La Măruță' și, printre altele, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că de mai bine de o lună de zile, de când au început filmările pentru 'Ferma', locuieșțe într-o rulotă, pe un câmp din apropiere de București.

Unde locuiește Mihaela Rădulescu de o lună, de când filmează pentru Ferma! A renuțat la un hotel luxos, pentru...Unde locuiește Mihaela Rădulescu de o lună, de când filmează pentru Ferma! A renuțat la un hotel luxos, pentru...

M-am mutat cu totul la rulotă. Pro TV a fost generos, mi-a dat un apartament la un hotel în București, m-au instalat acolo.

Și în prima noapte în care am văzut că fac vreo două ore pe drum, în loc să dorm, am spus: 'știți ceva, de mâine dorm la rulotă'. Am întebat trei lucruri simple: merge apa caldă, WC am, internat…

M-am mutat aici și n-am mai plecat deloc de aici din pădure', a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Citește și:

S-a aflat cine sunt primii concurenți eliminați de la Ferma. George Burcea n-a rezistat prea mult în competiție

Totuși, Mihaela Rădulescu recunoaște că îi este urât să dormă singură în rulotă, însă pentru Ferma face orice sacrificiu.

'Mi-e urât să dorm singură, dar… nu s-a oferit nimeni dintre colegii mei, pleacă toți acasă. M-am descurcat singură', a mai povestit Mihaela Rădulescu.

Cum se menține în formă la 51 de ani

Mihaela Rădulescu i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că nu ține niciun fel de dietă.

'Nu am ținut niciodată dietă. Te rog să aduni toți colegii mei și să-i întrebi ce mănânc au aici. Mănânc în fiecare zi ce îmi face plăcere, ce mi-e poftă. Am slană de vreo trei feluri, brânzeturi din astea românești, ceapă roție. Ieri am avut în meniu ciorbă de fasole cu costiță afumată', a povestit gazda de la Ferma.

Citește și:

Cum a reacționat Andreea Bălan după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub, la Ferma

Anda Adam participă la Ferma și are o singură frică. Totul are legătură cu fiica ei

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter