Următorul James Bond va fi de culoare? Producătorii filmului îl vor pe Idris Elba în rolul agentului 007

Publicat pe de Oana Pantazi

Nici nu s-a obișnuit lumea cu super eroul blond cu ochii albaștri, că Daniel Craig și-ar putea lua la revedere de la celebrul erou 007. Motivul? Următorul James Bond va fi de culoare, cel puțin așa susțin producătorii filmului!

Idris Elba ar putea fi noul James Bond.

Idris Elba ar putea fi noul James Bond.

După câte intenționează producătorii celebrului film cu spioni, se pare că următorul James Bond va fi de culoare. Va reuși oare acest actor să șteargă imaginea deja consacrată a celebrului spion 007, pe care au consolidat-o, de-a lungul anilor, Timothy Dalton, Roger Moore, Sean Connery, Pierce Brosnan și Daniel Craig? Vor putea fanii lui James Bond să treacă peste preconcepții și șabloane și să accepte cu același entuziasm un actor de culoare în rolul spionului sexy care salvează lumea de fiecare dată? E greu de spus până ce filmul nu va începe să ruleze în cinematografe, însă producătorii longevivei francize susțin că a venit timpul să se producă o schimbare.

Idris Elba deține toate datele fizice pentru a fi noul agent 007.

Idris Elba deține toate datele fizice pentru a fi noul agent 007.

Primul pe lista potențialilor James Bond de culoare este actorul Idris Elba (cu siguanță i-ați văzut interpretarea magistrală din serialul HBO The Wire). Conform The Daily Star, Barbara Broccoli, producătoarea seriei James Bond, i-ar fi spus regizorului Antoine Fuqua că „e timpul' pentru ca un actor de culoare să primească rolul super spionului britanic creat de Ian Flemming. Se va întâmpla până la urmă', a punctat producătoarea și nu ne îndoim că oamenii sunt pregătiți pentru o astfel de schimbare.

Rolul lui James Bond, interpretat de o femeie?

Pe lista potențialilor James Bond ciocolatii se află și actorii Daniel Kaluuya și John Boyega, însă Idris Elba are de departe prima șansă. În afara talentului evident, și a farmecului său incontestabil, actorul de 1,90 m înălțime deține și toate atuurile fizice necesare. Idris Elba ar putea face asta dacă ar fi în formă. Ai nevoie de un tip cu o prezență fizică puternică. Idris are aceste calități', a declarat regizorul filmului despre actorul în vârstă de 45 de ani.

Daniel Craig joac[ rolul lui James Bond din 2005.

Daniel Craig joacă rolul lui James Bond din 2005.

Actorul, care este la curent de ceva vreme cu aceste speculații, zicea în 2016 că este „cel mai nebunesc zvon din lume' și se întreba dacă nu este prea bătrân pentru rol. Acesta este însă ultimul lucru care al trebui să-l preocupe, dat fiind că Daniel Craig, care mai are contract pentru un film în rolul agentului 007, are deja 50 de ani. Idris Elba și-a încheiat declarația cu umor, sugerând că, la un moment dat, rolul lui James Bond ar putea fi interpretat de o femeie… De ce nu? Mai știți că primul film în care președintele Statelor Unite ale Americii era un actor de culoare a fost un SF?

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter