Vă mai amintiți de Manuela Fedorca, solistă și prezentatoare TV? La 49 de ani, e total schimbată!

Publicat pe

În anii ’90, Manuela Fedorca făcea furori pe scenă, fiind una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Timpul a trecut cu repeziciune, iar cântăreața, care a dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor, se apropie vertiginos de 50 de ani, dar încă nu și-a pierdut sex-appeal-ul. Iată cum arată acum Manuela Fedorca, la aproape 30 de ani de la momentele sale de glorie!

În anii ’90, în perioada în care trupele de fete și de băieți făceau furori, iar pe piața muzicală era loc pentru toată lumea, tânăra, la vremea aceea, Manuela Fedorca făcea furori, atât cu vocea ei dulce și caldă, cât și cu aspectul sexy. Tunsă scurt, cu un styling foarte cool pentru anii respectivi, cu un trup armonios și cu un zâmbet pe măsură, Manuela a fermecat imediat publicul. La începutul anilor 2000, Manuela a format trupa Elixir alături de sora sa Liliana, succesul neîntârziind să apară. Din păcate, timpul a trecut, și trupa lor, la fel ca nenumărate altele, s-a dizolvat, iar cele două surori, care între timp s-au căsătorit, s-au dedicat familiei.

La 49 de ani, Manuela Fedorca nu și-a pierdut frumusețea și aspectul sexy

Liliana Fedorca a fost, pentru o vreme și prezentatoare TV, ea moderând emisiune Zodia Fluturelui la postul Euforia TV, dar, de câțiva ani, a dispărut complet din atenția publicului. Artista are acum doi copii mari – un fiu de 23 de ani și o fetiță de 7 ani – pe care i-a crescut singură. Acum 6 ani, Manuela povestea într-o emisiune la Acasă TV: „Bărbaţii sunt buni pentru a face copii, pentru a-ţi trăi viaţa frumos cu ei. Eu am ales să-mi cresc copiii singură, sunt foarte fericită”. După câte se pare, artista s-a ținut de cuvânt și, chiar dacă au mai existat bărbați în viața ei, niciunul nu a fost cu acte.

Pe 23 mai, Manuela Fedorca împlinește 49 de ani și, chiar dacă timpul a trecut și peste ea, artista încă arată foarte bine.

Vă mai amintiți de Manuela Fedorca, solistă și prezentatoare TV? La 49 de ani, e total schimbată!Vă mai amintiți de Manuela Fedorca, solistă și prezentatoare TV? La 49 de ani, e total schimbată!

Foto: Facebook, Libertatea

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter