Văduva lui Benone Sinulescu, confesiuni dureroase la două luni de la moartea artistului: "Câte am pătimit"

Publicat pe

La două luni de la moartea lui Benone Sinulescu, văduva artistului face confesiuni dureroase. Elena Sinulescu spune că viața fără iubitul ei soț este foarte grea și amintirile nu-i dau pace, mai ales că orice obiect din casă îi amintește de Nea Beni, lucru care îi adâncește și mai mult durerea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Sinulescu trăiește aproape singură în casa de lângă Arad, acolo unde Nea Beni și-a trăit ultima parte a vieții. După 40 de ani împreună, singurătatea este acum o povară uriașă pentru văduva lui Benone Sinulescu.

Văduva lui Benone Sinulescu, confesiuni dureroase la două luni de la moartea artistului: "Câte am pătimit"Văduva lui Benone Sinulescu, confesiuni dureroase la două luni de la moartea artistului: "Câte am pătimit"

„E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni de când am rămas singură', admite cu greutate Elena Sinulescu.

Nea Beni s-a stins acum două luni, lăsând în urmă o soție îndurerată, prieteni și fani care îi duc dorul.

„Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună. În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire.

Văduva lui Benone Sinulescu, confesiuni dureroase la două luni de la moartea artistului

Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă îi ia locul! Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume!', s-a confesat văduva artistului pentru impact.ro.

Citește și: Primele certuri la Survivor.De la ce au pornit conflictele între Faimoși

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată prima oară. A dezvăluit sexul și numele bebelușului:„Am avut niște sperieturi’

Citește și: Ramona Gabor a împlinit 33 de ani.Cum și-a sărbătorit ziua de naștere, în Dubai

Elena Sinulescu adaugă că nu poate uita nici amănuntul potrivit căruia Benone Sinulescu a dorit să prindă în viață aniversarea de 40 de ani a căsătoriei lor, semn al dragostei pe care i-o purta, stingându-se la 18 noiembrie 2021, la doar o zi de la aniversarea datei căsătoriei. Ea simte că solistul o veghează din ceruri și îi este alături la orice pas.

„îl simt lângă mine chiar și acum!”, mai spune Elena Sinulescu.

Pe Elena și Benone Sinulescu i-a legat o dragoste imensă

Într-un interviu acordat cu ani în urmă, Benone Sinulescu spunea că soția sa „este cel mai bun critic' al său, dar și omul care l-a completat din toate punctele de vedere.

Ne-am luat în 1981. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a „nenorocit” De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă.

Ea este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu.

Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o', povestea Benone Sinulescu cu umorul său aparte.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter