Văduva lui Larry King contestă testamentul. Cui a lăsat jurnalistul toată averea de 50 de milioane de dolari

Publicat pe

Shawn Southwick King, văduva reputatului jurnalist Larry King, contestă testamentul scris de mână prin care vedeta de televiziune şi-a lăsat averea copiilor săi. Averea lui Larry King se ridica undeva la 50 de milioane de dolari la momentul trecerii sale în neființă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Shawn Southwick King susţine că Larry King avea, la momentul semnării testamentului, „o capacitate mintală îndoielnică'. Documentul a fost întocmit la două luni după ce el intentase divorţul. Potrivit avocaţilor văduvei, King suferise un atac cerebral şi era expus „influenţelor din exterior'. 

Văduva lui Larry King contestă testamentul. Cui a lăsat jurnalistul toată averea de 50 de milioane de dolariVăduva lui Larry King contestă testamentul. Cui a lăsat jurnalistul toată averea de 50 de milioane de dolari

Larry King a murit pe 23 ianuarie, la vârsta de 87 de ani. La acel moment, divorţul nu fusese finalizat. Shawn Southwick King, copiii ei cu jurnalistul, Cannon şi Chance, şi Larry King Jr., fiu dintr-o relaţie anterioară, sunt urmaşii lui King.

Într-o petiţie depusă pe 10 februarie, Larry King Jr. a înregistrat testamentul scris de mână, datat 17 octombrie 2019, care prevede că King a vrut ca „100% din fondurile mele să fie împărţite în mod egal între copiii mei', citează News.ro.

Se pare că acest testament a fost scris la două luni după ce Larry King intentase divorț de cea de-a șaptea soție, Shawn Southwick.

La acel moment, King avea cinci copii. Doi dintre ei – Chaia şi Andy – au murit în 2020, la câteva săptămâni distanţă.

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o’ / EXCLUSIV

Citește și: E prima care recunoaște! Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, face bani pe site-urile pentru adulți:'Îmi place să pozez erotic și chiar porno'

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual’

Văduva îl acuză pe fiul vitreg că este în spatele situației

În contestaţia depusă marţi, Shawn Southwick King susţine că testamentul scris de mână „nu are efect juridic în vreun fel'. Ea precizează că documentul este în contradicţie cu cel semnat în 2015, în care era era desemnată executor al averii. În plus, ea a fost numită unicul administrator al King Family Trust, care pare să deţină majoritatea bunurilor soţului ei.

Ea îl acuză pe fiul vitreg că a exercitat o influenţă necuvenită asupra tatălui lui în ultimii ani. Femeia susţine că recent a descoperit „un cont secret' din care King i-a dat fiului lui peste 260.000 de dolari şi afirmă că acestea au fost cadouri inadecvate din proprietatea comună şi sugerează că este posibil să încerce să recupereze o parte dintre ele sau integral.

Larry King Jr. susține că Shawn și tatăl ei erau separați

În notificarea sa, Larry King Jr. susţine că tatăl lui şi Shawn nu mai erau împreună la momentul morţii jurnalistului. Casa lor fusese vândută şi ei locuiau separat.

Însă avocaţii femeii au spus că King a permis ca cererea de divorţ să treneze şi că cei doi ar fi putut să se împace. „După depunerea actelor de divorţ, ei au făcut consiliere, încă îşi vorbeau şi reconcilierea era posibilă până ce starea de sănătate a lui Larry a făcut asta imposibil', se arată în reclamaţia ei.

Larry King Jr. a cerut curţii să îl numească pe el administrator special al averii. El a menţionat că este nevoie să fie desemnaţi noi responsabili pentru companiile tatălui lui – Larry King Enterprises şi LK Productions -, că mai multe facturi trebuie plătite şi că asistentul lui King şi ajutoarele lui nu au fost plătite.

Larry King a fost însurat de opt ori

Larry King fost însurat de 8 ori cu 7 femei. A avut 5 copii, 9 nepoţi şi 4 strănepoţi. În 1952 s-a însurat cu colega de liceu Freda Miller, dar căsătoria a fost anulată anul următor. În 1961 s-a căsătorit cu Annette Kaye, dar s-au despărţit după câteva luni. Au avut un fiu, Larry junior, pe care Larry l-a văzut abia 33 de ani mai târziu.

Între 1961-1963 şi 1967-1972, Larry King a fost însurat cu Alene Akins, cu care a avut o fiică, Chaia, şi i-a adoptat fiul, pe Andy. Între 1963 şi 1967 a fost căsătorit cu Mary Sutphin cu care are o fiică, Kelly. Între 1976-1983 a fost însurat cu Sharon Lepore.

Între 1989-1992 a avut-o ca soţie pe Julie Alexander. Între 1997-2019 a fost însurat cu Shawn Southwick, mai tânără cu 26 de ani ca el, de care a divorţat la 85 de ani. Cu ea are doi fii, Chance (21 de ani) şi Cannon (20 de ani). 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter