Văduva lui Leo Iorga, păgubită de turiști la vila din Eforie Nord: "Fură cam tot!"

Publicat pe

Văduva lui Leo Iorga se plânge că turiștii care au fost cazați la vila ei din Eforie Nord i-au adus mai mult pagubă decât sprijin financiar. Astfel, Paula Iorga a povestit că a rămas fără prosoape, furculițe și tot ce se putea fura din vila pe care a închiriat-o în această vară turiștilor veniți la mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Edy Iorga, fiul cel mare al lui Leo Iorga, este șocat de ceea ce se întâmplă în vila familiei de la malul mării, singura sursă de venit a mamei lui. Turiștii care au parcat toată vara mașini scumpe în fața vilei au considerat că este necesar să plece și cu tacâmurile drept suvenir, odată ce vacanța la Eforie Nord s-a sfârșit.

Văduva lui Leo Iorga, păgubită de turiști la vila din Eforie Nord: "Fură cam tot!"Văduva lui Leo Iorga, păgubită de turiști la vila din Eforie Nord: "Fură cam tot!"

„Turiștii ne-au furat furculițele și prosoapele, fură cam tot, mi-au luat și papirusurile cumpărate din Egipt, dar și telecomanda de la boxele performante', a declarat Edy Iorga pentru impact.ro.

Edy a decis să dea jos de pe perete 'Discul de Aur', obținut de tatăl lui, de teama de a nu fi furat și el.

'I-am zis mamei să nu mai lase la vedere 'Discul de Aur', câștigat de tatăl meu cu trupa Compact. Nu de alta, dar mi-e teamă. Pentru noi are o mare valoare sentimentală, dar pentru un  hoț prost ar putea avea valoarea financiară, fiind convins că e chiar din aur, deși e dintr-un material ieftin', a mai declarat fiul regretatului Leo Iorga.

Recent, Paula Iorga, văduva lui Leo Iorga, a anunțat că va transforma locuința din Eforie Nord în casă memorială.

'Nu știu dacă vom face o casă memorială Leo Iorga, sunt foarte multe idei, încă nu am stabilit ceva anume. Oricum, pe pereți sunt deja poze cu tata, în toată casa sunt. Uite, pe astea nu le fură turiștii, le-o fi teamă sau mai au ceva respect', a mai adăugat Edy Iorga.

Citește și: Florin Răduță, câștigătorul sezonului 5 X Factor, este grav bolnav:'Am suferit două preinfarcte într-o zi'

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație:

Citește și: Când începe Mireasa, sezonul 4.Simona Gherghe prezintă emisiunea de la Antena 1

Paula și Leo Iorga și-au ridicat vila de la Eforie cu mari sacrificii

Paula Iorga a renunțat la locul de muncă, pe vremea când Leo Iorga era foarte bolnav, așa că acum se străduiește să facă rost de bani din turism. Vila din Eforie Nord a fost ridicată cu mari sacrificii ale familiei Iorga. Și acum, Paula Iorga mai are rată la bancă, de 1000 de euro pe lună.

„Ei vânduseră apartamentul, proprietate personală, din București, pentru a ridica vila din Eforie Nord, așa că, în ultimii 15 ani, au stat în Capitală doar cu chirie.

Era prea greu pentru mama să mai întrețină acest imobil, avea câteva camera, plus pod și beci, costa și cam mult lunar, eu și fratele meu am plecat de câțiva ani de acolo, ne-am văzut de viețile noastre. Ea va sta la Eforie Nord. Nu e singură acolo, e cu bunica', povestea Edy Iorga în urmă cu câteva luni.

Soția lui Leo Iorga vrea să își deschidă o afacere

Leo Iorga s-a stins din viață pe 2 noiembrie 2019, la doar 54 de ani, după o luptă de 9 ani cu cancerul de plămâni. Iar Paula Iorga a renunțat la locul de muncă pentru a-l ajuta mai mult pe regretatul artist în ultimii lui ani de viață. De asemenea, Paula Iorga nu a trecut peste pierderea soțului ei și îl visează destul de des.

Mama vrea să încerce niște afaceri în turism, în acea zonă, pe Litoral, să câștige niște bani. Nu mulți știu, dar ea este șomeră de câțiva ani, a vrut să-l ajute mai mult pe tata, în ultima parte a vieții, așa că a renunțat la serviciu. Nici să se pensioneze nu poate, încă nu are vârsta. Îl visează adesea pe tata, vorbește doar despre el, așa că îi va prinde bine să plece din București. Știu însă că va veni des la mormântul lui’, a mai povestit fiul lui Leo Iorga.

Fiul lui Leo Iorga a dezvăluit că nu primesc așa mulți bani, cum ar crede lumea, din drepturile de autor ale artistului.

Lumea crede că primim bani mulți, dar, din difuzarea pieselor lui, la tv și radio, sumele nu-s mari, în jur de 2.500 de lei, anual, poate varia, de la an la an. Conform legii, le împărțim în trei, eu, fratele meu și mama. În primul an, după moartea lui, au fost ceva mai mulți bani‘, mai povestit Edy.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter