Valentina Pelinel îmbracă rochia de mireasă. Când are loc nunta cu Cristi Borcea și cine este marele absent al ceremoniei

Publicat pe

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au reușit să surprindă pe toată lumea atunci când au anunțat că se căsătoresc civil. Vedeta va îmbrăca și rochia de mireasă, iar nunta va avea loc în scurt timp. Imediat după cununie, cei doi au plecat în Bodrum, acolo unde Cristi Borcea face terapie, după ce a ieșit din închisoare.

Cei doi s-au căsătorit civil pe data de 12 septembrie, iar pe 30 septembrie va avea loc și căsătoria religioasă. Evenimentul va fi un spectaculos cu invitați pe măsură. Valentina Pelinel a așteptat ani de zile ca soțul ei să vină acasă, iar ea să îmbrace rochia de mireasă.

Printre invitați se află și Giovani Becali, Victor Piţurcă, Gigi Neţoiu, însă mare absent va fi chiar Gigi Becali. Omul de afaceri a fost nașul de cununie al lui Cristi Borcea și al Alinei Vidican. Fostul acționar de la Dinamo s-a căsătorit în 2011 cu Alina, iar în anul 2016 au divorțat. Gigi Becali a fost contactat de Cristi Borcea pentru a îi mai fi naș și de această dată, însă l-a refuzat.

„M-a sunat, mi-a cerut binecuvântarea! I-am spus că nu am treabă eu cu asta. Eu l-am cununat o dată, eu a doua oară nu mă mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poți să faci așa cum vrei tu! Eu stau departe de asta și nu ma refer la el acum, ci în general vorbind', a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Marius Vizer și Irina Nicolae vor fi nașii celor doi

Astfel, potrivit wowbiz.ro, Valentina Pelinel și Cristi Borcea se vor cununa religios în Ungaria. Nunta ar urma să aibă loc luna viitoare, la Budapesta.
Cei doi viitori miri și-au ales și nașii. Aceștia sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția sa, Irina Nicolae, nimeni alta decât una dintre fostele componente ale celebrei formații de fete ASIA.

Citește și: Cum îşi petrec luna de miere Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter