Vali Vijelie a avut o copilărie săracă: „Dormeam pe sora mea și mă înveleam cu fratele meu”. Acum are 30 de apartamente și o colecție de mașini de lux

Publicat pe

Vali Vijelie a avut o copilărie săracă. Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Artistul a ținut multă vreme paginile ziarelor și a făcut bani frumoși din muzică, declarând, în emisiunea lui Denise Rifai, că deține 30 de apartamente în București. Cu toate acestea, primii ani de viață ai acestuia nu au fost ușori, căci provine dintr-o familie modestă de muzicieni. În emisiunea „La Măruță', Vali Vijelie a făcut câteva declarații despre copilăria lui și despre lipsurile cu care s-a confruntat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vali Vijelie a avut o copilărie săracă. Vali Vijelie a făcut primii pași în muzică de la o vârstă fragedă, vărul acestia fiind cel care i-a cultivat talentul și care i-a dat numele de scenă. Astăzi, este unul dintre cei mai bine cotați cântăreți de manele de la noi din țară și a strâns o avere impresionantă din marea lui pasiune. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, artistul a declarat că deține 30 de apartemente în Capitală, tatăl lui fiind cel care l-a îndemnat să investească în imobiliare. Dacă astăzi duce o viață lipsită de griji, copilăria lui Vali Vijelie a fost una greu încercată, căci a crescut în sărăcie și a făcut eforturi colosale pentru a-și consolida cariera muzicală.

Vali Vijelie a avut o copilărie săracă: „Dormeam pe sora mea și mă înveleam cu fratele meu'. Acum are 30 de apartamente și o colecție de mașini de luxVali Vijelie a avut o copilărie săracă: „Dormeam pe sora mea și mă înveleam cu fratele meu'. Acum are 30 de apartamente și o colecție de mașini de lux

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Vali Vijelia a recunoscut că a avut o copilărie marcată de sărăcie. Totodată, artistul a povestit cum a fost inițiat în muzică de vărul și tatăl lui, mărturisind că lecțiile de acordeon și țambal se desfășurau cu multă exigență.

Citește și: Vali Vijelie și-a cumpărat stea pe Walk of Fame. Cât a plătit pentru a avea numele alături de marile vedete ale lumii

Citește și: Artista Mihaela Staicu susține că s-a iubit cu Vali Vijelie: „M-a furat de pe stradă. M-a dus…'

Citește și: Ce greșeală a făcut Florentina Raiciu în relațiile cu foștii ei iubiți: „Am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia…”

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, surprinși din nou împreună. El i-a mângâiat burtica de gravidă: 'Zici că se uită cu sufletul la el'

Vali Vijelie a avut o copilărie marcată de sărăcie

Invitat în emiunea de la PRO TV, Vali Vijelie a făcut câteva destăinuri despre copilăria lui. Cântărețul de manele a crescut în sărăcie și a fost inițiat în muzică de vărul lui, Mircea Vijelie, cel care i-a dat și numele de scenă.

„Am plecat de jos. Vrei să îți spun de când eram amărât? Dormeam pe sora mea și mă înveleam cu fratele meu. Dar când faci totul din suflet, nu are cum să nu îți iasă. Așa am învățat. Dacă faci un cântec și îți place, oamenii îl gustă altfel. Tata cânta, mama cânta, vărul meu care e şi idolul meu, Mircea Vijelie, cânta și cântă muzică lăutărească pură. Eu eram cel mai mare fan al lui. De fiecare dată când punea tata muzică, punea numai cu el.

La un moment dat, mama îmi făcea ghiozdanul să mă duc la şcoală. Într-o zi, am lipsit de la şcoală, iar dirigintele i-a transmis mamei. Mama i-a spus lui tata, care mă iubea enorm, îmi făcea toate poftele. Atunci, tata m-a certat. A venit un alt văr de-al meu care cânta cu acordeonul si l-a întrebat pe tata de ce mă ceartă. Tata i-a spus că am fugit de la şcoală şi că o să ajug un vagabond. Vărul meu i-a spus lui tata să mă trimită la el să mă înveţe cu acordeonul ca să am un viitor.

Nu nimeream, era la început. La un moment dat, pac, mi-a dat peste degete. Mi-a zis: Aici trebuie să înveţi, aici nu mai suntem veri. Când am vent acasa, m-a luat tata în primire. Tata s-a aşezat la ţambal să mă acompanieze şi mi-a spus că trebuie să învăţ să cânt măsurat. Când a văzut tata că am început să învăţ, el dimineaţa pleca la muncă şi îmi spunea că până vine să am o melodie învăţată. Când venea de la muncă, mă punea să cânt, el cânta la ţambal. Şi greşeam că nu ştiam să cânt măsurat. Cu ciocănelul de la ţambal îmi dădea una peste degete.

Mi-era drag să stau cu tata. În ziua de azi când am vreo problemă mă gândesc la ce m-a învăţat tatăl meu', a dezvăluit Vali Vijelie în emisiunea „La Măruță'.

Vali Vijelie deține 30 de apartamente în București

În emisiunea lui Denise Rifai, Vali Vijelie a dezvăluit faptul că deține 30 de apartamente în București, investiții pe care le-a făcut la îndemnul tatălui său. Totodată, artistul conduce un Bentley de un sfert de milion de euro, iar în colecția sa mai regăsesc un Audi și un Mercedes.

„Nu am numărat câte blocuri am. Eu nu vând niciodată, doar închiriez. Așa m-a învățat tata. Mi-a spus să nu trăiesc din amintiri. Am și voi avea, pentru că m-am gândit la viitorul meu. Tata zicea într-una să cumpăr case, case, case. Cu puținul faci mult. Picătură cu picătură. Când e cana plină, dă pe afară. E bine așa, n-am regrete', declara Vali Vijelie în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă