Rona Hartner își serbează azi ziua de naștere și își servește invitații cu un cocktail ce-i poartă numele: ”Cea mai memorabilă aniversare a fost...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Rona Hartner dă sâmbătă, petrecere pentru îplinirea vârstei de 50 de ani. Vedeta își va servi invitații cu un cocktail ce îi poartă numele, 'Rona', iar altul va purta numele unei expresii folosite des de artistă, 'Hopa'. Rona Hartner a împlinit 50 de ani pe 9 martie, dar se afla în Franța, unde a petrecut cu prietenii de acolo, iar acum va celebra cu familia și cu prietenii din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner dă petrecere mare pentru aniversarea vârstei de 50 de ani. După ce a petrecut cu prietenii din Franța, unde se afla pe 9 martie, când a fost ziua ei, acum, artista se va distra împreună cu cei dragi de acasă. Organizatorii evenimentului de sâmbătă au pregătit și două cocktailuri speciale, unul cu numele artistei și altul cu expresia folosită des de aceasta, și anume 'Hopa'.

Rona Hartner își serbează azi ziua de naștere și își servește invitații cu un cocktail ce-i poartă numele: 'Cea mai memorabilă aniversare a fost...' / EXCLUSIVRona Hartner își serbează azi ziua de naștere și își servește invitații cu un cocktail ce-i poartă numele: 'Cea mai memorabilă aniversare a fost...' / EXCLUSIV

Citește și: Rona Hartner a fost agresată și hărțuită de regizori: „Frumusețea a fost și un handicap pentru mine…”

Citește și: Rona Hartner nu și-a găsit un partener, dar e convinsă că se va căsători a treia oară: „Nu am întâlnit un bărbat deocamdată, dar…'

Citește și: Cum se înțelege Andra cu părinții lui Cătălin Măruță și cum s-au implicat aceștia în căsnicia lor: „Vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor. Mi-aș dori să ne putem…' / EXCLUSIV

Citește și: Marian Nistor și soția lui s-au mutat la țară: 'La bloc este foarte greu. E greu. Trebuie să…' Cum s-a schimbat viața lor / EXCLUSIV

Rona Hartner își serbează azi ziua de naștere și își servește invitații cu un cocktail ce-i poartă numele

Rona Hartner își va serba aniversarea de 50 de ani sâmbătă, 25 martie. Vedeta este născută în aceeași zi cu regretata Cornelia Catanga și Cristi Brancu, alături de care a și petrecut atunci când a împlinit 40 de ani.

'Îmi sărbătoresc ziua de naștere pe scenă la Combinatul Fondului Plastic. La ora 20 seara, aștept prietenii, iar la ora 21 încep concertul. Îmi fac petrecerea în România cu familia, cu fata mea, cu toți. Am petrecut pentru ziua de 50 de ani și în Franța și am fost extrem de încântată, pentru că am avut prietenii apropiați cu mine și familia și asta contează. Cel mai frumos cadou este să îi ai pe cei dragi aproape', a declarat Rona Hartner, pentru viva.ro.

Rona Hartner: 'Cea mai memorabilă zi de naștere a fost la 40 de ani'

Rona Hartner spune că cea mai tare petrecere de-a ei de până acum a fost la 40 de ani, dar crede că acum, petrecerea de 50 de ani, o va bate pe cea de acum 10 ani.

'Una dintre aniversările mele memorabile au fost atunci când la 40 ani mi-am făzut ziua de naștere la Șarpele roz, în același timp cu regretata Cornelia Catanga și Cristi Brancu. Pentru că eram toți născuți în aceeași zi. Și, vă dați seama ce zi de naștere a putut să fie, cu atâția invitați și cu atâta petrecere și cu oameni atât de extraordinari. Deci, da, cea mai memorabilă zi de naștere a fost la 40 de ani. Aștept să văd dacă nu cumva acum la aniversarea vârstei de 50 de ani o să fie și mai și!', a declarat Rona Hartner, pentru viva.ro.

Rona Hartner: 'O să primesc un tort din Anglia'

Rona Hartner spune că la petrecerea de sâmbătă pentru ziua ei va primi un tort din Anglia, iar organizatorii au inventat pentru ea, două cocktailuri: 'Rona'și 'Hopa'. Artista a primit o mulțime de cadouri care au bucurat-o enorm.

'Va fi foarte haios, ARCUB a inventat pentru evenimentul acesta un shot 'Rona' și un shot 'Hopa', cu alte cuvinte, se vor servi cocteilurile 'Rona' și 'Hopa'. Va fi foarte haios. O să primesc un tort din Anglia. L-a făcut o prietenă de-a mea și l-a trimis. Se numește Elena, o româncă de-a noastră din Cluj. Iar Liza Panait mi-a făcut o rochie de vis superbă. Paul Bălăneanu mi-a schimbat culoarea de păr. Toată lumea m-a răsfățat. Cristina Bâtlan mi-a dat pantofiori. Am primit de toate de ziua mea', a mai declarat Rona Hartner.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă