Rona Hartner a fost agresată și hărțuită de regizori: "Frumusețea a fost și un handicap pentru mine..."

Publicat pe

Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta s-a stabilit în Franța în urmă cu câțiva ani, iar de-a lungul anilor a trecut prin momente dificile. Recent, actrița a mărturisit că a fost agresată și hărțuită de regizori și plănuiește să scrie o carte despre întâmplările șocante pe care le-a trăit de-a lungul carierei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, s-a stabilit în Franța, acolo unde se simte foarte bine. În trecut, Rona Hartner a jucat în numeroase producții cinematografice românești, iar frumusețea ei era absolut fantastică. Cu toate astea, actrița recunoaște că uneori, frumusețea i-a adus multe necazuri.

Rona Hartner a fost agresată și hărțuită de regizori: "Frumusețea a fost și un handicap pentru mine..."Rona Hartner a fost agresată și hărțuită de regizori: "Frumusețea a fost și un handicap pentru mine..."

Îndrăgita actriță a pierdut numeroase roluri importante din cauza faptului că era prea frumoasă. Mai mult, Rona Hartner a dezvăluit că a fost agresată și hărțuită de regizori în trecut, dar niciodată nu a vorbit despre acest lucru. Acum, artista a dezvăluit că a învățat să ierte toate persoanele care i-au greșit de-a lungul anilor.

Citește și: Rona Hartner nu și-a găsit un partener, dar e convinsă că se va căsători a treia oară: „Nu am întâlnit un bărbat deocamdată, dar…'

Citește și:„Aș mai divorța și de 1000 de ori, dacă…'. Rona Hartner își dorește o nouă relație, după despățirea de Herve Camilleri. Artista crede în continuare în căsătorie

Citește și:Poliția a emis ordin de protecție împotriva lui Fulgy, după ce Bia Khalifa a depus plângere. Au stat față în față la audieri: „Lui i-au pus brățară. Legea o să spună tot'

Citește și:Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie: „Am avut o relație care a murit…”. Cum a reacționat fiul lor

Rona Hartner a fost agresată și hărțuită de regizori

Rona Hartner a vorbit despre momentele dificile pe care le-a trăit de-a lungul carierei sale. Actrița a declarat că frumusețea i-a adus și bucuri, dar și multe probleme. Vedeta a dezvăluit că a fost hărțuită și agresată de regizori, în anii tinereții. Mai mult, Rona Harter își dorește să scrie o carte despre toate momentele dificile prin care a trecut.

Da, am fost hărțuită de diferiți regizori, am fost și agresată de un regizor, vreau să scriu și o carte, despre lucrurile acestea. Nu ca să mă victimizez, ci ca să arăt care a fost drumul spre iertare.Raportul pe care îl am eu cu violența e ca și cum o mașină cu care mergi liniștit este lovită brusc în trafic. Cred că este important, ca atunci când avem o problemă de genul acesta, să învățăm să iertăm', a declarat actrița pentru impact.ro.

Rona Hartner: „Mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat doar pentru că eram frumoasă”

Rona Hartner nu a avut noroc în dragoste. Artista de origine germană a fost căsătorită de două ori și tot de atâtea ori a divortat. Chiar și așa, Rona Hartner încă mai crede în căsătorie, dar e dezamăgită de bărbați. Actrița a dezvăluit că frumusețea a încurcat-o de multe ori, iar mulți bărbați au curtat-o pentru că era extrem de frumoasă.

„Pe mine, frumusețea m-a ajutat, dar m-a și încurcat. Am avut și castinguri de film, în Franța, pe care le-am pierdut, tocmai pentru că eram prea frumoasă. Pot să cred că mulți bărbați care m-au curtat o făceau numai pentru frumusețe, că păream un trofeu agățat de mâna lor. Au fost foarte multe persoane care s-au dat la mine. Frumusețea poate fi un atu, dar poate fi și un handicap.

Când reprezinți un sex-simbol, nu te întreba de ce toată lumea se dă la tine. Iar dacă nu mai ești sex-simbol iubitul te poate părăsi, nu concepe că nu mai ești frumoasă. O femeie poate să arate într-o zi de 20 de ani, în alta, de 100 de ani, din cauza unor probleme, femeia este ca valurile mării, se schimbă în permanență. Frumusețea a fost și un handicap, mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat numai pentru că eram frumoasă, decorativă', a mai adăugat actrița.

Rona Hartner nu se teme de moarte

Îndrăgita actriță a avut probleme de sănătate grave și chiar a fost la un pas de moarte. Cu toate astea, Rona Hartner susține că nu se teme de moarte, iar credința a fost cea care a salvat-o de fiecare dată.

De fiecare dată, când am fost la un pas de moarte, mâna lui Dumnezeu m-a scos de acolo. Oamenii se tem de moarte pentru că nu știu ce este după aceea. Este viață veșnică. Dacă înainte de moarte ne spovedim, ni se iartă păcatele, când facem un rău. Dacă avem o familie credincioasă, care se roagă pentru noi, Purgatoriul se termină la un moment dat.

Pe pământ avem tentația de a face o greșeală, în Rai niciun păcat nu intră. Trebuie să citim Biblia, credința ne ajută să cunoaștem ce va fi după moarte. Nimeni nu vrea să plece de aici, se crede că aceasta este singura noastră realitate. Dar, în Rai, e mult mai bine. Oamenii parcă se tem însă și de ceea ce cred că este mult mai bine, parcă vor să rămână în confortul lor…', a mai spus Rona Hartner pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter