Vedeta sud-coreeană SULLI a fost găsită moartă. Artista de 25 de ani avea 6 milioane de fani pe Instagram!

Publicat pe

Sulli, actriţă şi star al muzicii K-Pop, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Seul, Coreea de Sud. Autorităţile cred că artista de 25 de ani, cu peste 6 milioane de fani pe Instagram, s-a sinucis.

Vedeta sud-coreeană SULLI a fost găsită moartă. Artista de 25 de ani avea 6 milioane de fani pe Instagram!Vedeta sud-coreeană SULLI a fost găsită moartă. Artista de 25 de ani avea 6 milioane de fani pe Instagram!

Pe numele real Choi Jin-ri, Sulli a fost găsită moartă în casă de către managerul său. Tânăra s-ar fi luptat în ultima perioadă cu o depresie severă şi a apărat în numeroase show-uri de televiziune pentru a vorbi despre abuzurile la care a fost supusă ca vedetă.

Cântăreața, care era și actriţă, compozitoare, dar şi model, a debutat cu grupul de fete F (x) în 2009, care a devenit rapid unul dintre cele mai populare formaţii feminine din Coreea de Sud.

De altfel, se crede să Sulli a renunţat, în 2015, la cariera K-Pop din cauza bullying-ului online, care ar fi împins-o să se sinucidă, în cele din urmă.

„Managerul ei a vizitat-o ​​acasă, după ce nu a mai reuşit să dea de ea încă din cursul nopţii trecute”, a anunțat poliția într-un comunicat.

Sulli a fost bună prietenă cu un alt star K-Pop, Jonghyun, care s-a sinucis în 2017, la vârsta de 27 de ani.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter