Vedete în acest weekend

Publicat pe

Plimbările, concertele, diversele evenimente, Cupa Mondială de fotbal din Brazilia le-au ţinut ocupate şi în acest weekend pe celebrităţi. Actorii de la Hollywood cu copii au avut un weekend ceva mai special, sărbătorind Ziua Tatălui în compania micuţilor lor.

 

Kate Winslet a fost prezentă pe hipodromul din Chantilly din Franţa, la Prix de Diane Longines. Pentru acest eveniment, actriţa britanică a ales o rochie black&white şi o pălărie, completându-şi look-ul cu o pereche de pantofi cu toc ameţitor.

 

Liev Schreiber a petrecut Ziua Tatălui pe o plajă din Santa Monica, California, împreună cu soţia, Naomi Watts şi fiii lor, Alexander şi Samuel

 

Născută în Brazilia, top modelul Alessandra Ambrosio nu are cum să nu iubească fotbalul Ea a sărbătorit prima victorie a Braziliei de la Cupa Mondială împreună cu fiica ei Anja.

 

Rolling Stone îşi continuă seria concertelor, de data aceasta legendară trupă oprindu-se pe Stade de France. Mick Jagger a făcut din nou un show de zile mari, spre încântarea fanilor.

 

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost surprinşi pe aeroportul din Los Angeles alături de Zahara şi Maddox. Cei doi se întorceau de la Londra, acolo unde Angelian a participat la summit-ul împotriva violenţei sexuale.

 

Orlando Bloom adoră să îşi petreacă timpul alături de fiul lui, Flynn. Cei doi au fost surprinşi simţindu-se extrem de bine în Malibu. Micul Flynn calcă pe urmele celebrilor săi părinţi, de curând el pozând alături de mama lui, Miranda Kerr, pentru ediţia australiana a revistei Vogue.

 

Hugh Jackman şi fiica lui, Anja, şi-au plimbat câinele prin New York. Actorul a avut o apriţie inedită, lăsându-şi barba şi alegând o pălărie.

 

Eva Longoria a luat masa în oraş, actriţa din Neveste disperate' purtând o salopetă scurtă albastră cu bline albe, sacou şi pantofi albi.

 

Andreea Raicu a petrecut un weekend superb la Barcelona unde a urmărit şi concertul celor de la Massive Atack. Gata de concert! De abia astept sa vedem Massive Attack la Sonar! a scris vedeta pe contul ei de Facebook.

 

Malvina Cservenschi a ieşit la o plimbare prin parc pe bicicletă. My new friend', şi-a prezentat vedeta de televiziune achiziţia ei recentă.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

Vedete în acest weekendVedete în acest weekend
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter