Vedete dezbrăcate pe covorul roșu. Cine conduce în topul goliciunii

Publicat pe de Oana Pantazi

Fără doar și poate, 2018 a fost anul vedetelor dezbrăcate pe covorul roșu, importanța evenimentelor pălind în momentul în care multe dintre divele de la Hollywood au defilat în ținute care mai de care mai sumare. Iată care sunt celebritățile care conduc în acest top al… goliciunii!

Evenimentele de peste an de la Hollywood, nu puține, le dau bătăi de cap celebrităților momentului, care se întrec pe ele și între ele în alegerea ținutelor pe care le afișează pe covorul roșu. Tocmai de aceea, anul 2018 a fost o adevărată piatră de încercare pentru divele din showbizul de peste ocean, care au aplicat, cu mai mult sau mai puțin succes, expresia less is more… Drept urmare, a fost afluență de vedete dezbrăcate pe covorul roșu.

Kendall Jenner și Bella Hadid, în ținute super sexy!

Oscarul, Globurile de Aur, Festivalul de la Cannes, Premiile MTV și Billboard și nenumăratele after party-uri aferente au reprezentat ocazia perfectă pentru celebrități ca Irina Shayk, Sienna Miller, Kendall Jenner, Kate Beckinsale, Britney Spears, Alessandra Ambrosio sau Bella Hadid să nu lase aproape nimic acoperit din trupurile lor. Iar dacă cele mai multe dintre ele au fost sexy, nu același lucru se spune despre Nicki Minaj, care s-a afișat la premiile MTV într-o ținută ridicolă ce lăsa să se vadă aproape tot și care nu a avantajat-o deloc.

Britney Spears, hostessă într-un  club de striptease?

Spre deosebire de Nicky Minaj, catsuit-ul Bellei Hadid a făcut impresie, dar între cele două dive este o diferență de câteva zeci de kilograme… Chiar dacă mulți au fost scandalizați de ținuta ei, Blanca Blanco a furat, la ceremonia Globurilor de Aur, toate privirile cu rochia ei alb cu roșu decoltată până în… talie. Desigur, un decolteu îndrăzneț nu garantează și succesul, cea mai bună dovadă fiind ținuta lui Britney Spears de la Gala GLAAD, ce părea o combinație între un costum de artistă de circ și unul de hostessă într-un club de striptease… Dar cum gusturile nu se discută, vă invităm să urmăriți galeria foto și să vă formați singuri părerea!

Foto: Hepta

Vedete dezbrăcate pe covorul roșu. Cine conduce în topul goliciuniiVedete dezbrăcate pe covorul roșu. Cine conduce în topul goliciunii

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter