Puține vedete au fost la înmormântarea lui Alexandru Arșinel! Ce colegi de breaslă l-au condus pe marele actor pe ultimul drum

Publicat pe

Puține vedete au fost la înmormântarea lui Alexandru Arșinel! Astăzi, unul dintre cei mai mari artiști ai României a fost înhumat în Cimitirul Bellu și foarte puține chipuri celebre l-au condus pe ultimul drum, în ciuda regretelor exprimate de aceștia pe rețelele de socializare, de când marele Alexandru Arșinel a închis ochii și până astăzi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel este înmormântat astăzi, 2 octombrie 2022, la Cimitirul Bellu. Actorul a fost condus pe ultimul drum de toți cei care i-au fost apropiați sau admiratorii care regretă dispariția lui. În jur de 300 de oameni au aplaudat sicriul cu trupul neînsuflețit al maestrului și l-au condus spre locul de veci. În schimb, trist de puține fețe cunoscute și-au făcut apariția la înmormântare.

Puține vedete au fost la înmormântarea lui Alexandru Arșinel! Ce colegi de breaslă l-au condus pe marele actor pe ultimul drumPuține vedete au fost la înmormântarea lui Alexandru Arșinel! Ce colegi de breaslă l-au condus pe marele actor pe ultimul drum

Ce vedete au fost la înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Slujba de înmormântare a lui Alexandru Arșinel a început la ora 12.00 și printre cei 300 de oameni simpli, care au venit la cimitirul Bellu pentru a-i aprinde o lumânare maestrului s-au numărat și câteva vedete.

Astfel, l-au condus pe ultimul drum pe maestrul Arșinel Gheorghe Turda, Mirela Vaida, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Vasile Muraru și Adrian Enache.

Restul persoanelor publice care l-au cunoscut și admirat pe Alexandru Arșinel s-au limitat la mesaje de condoleanțe și coroane de flori.

Citește și: A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Alexandru Arșinel. Sicriul a fost depus la Teatrul Constantin Tănase, din București

Văduva lui Alexandru Arșinel l-a condus pe maestru, pe ultimul său drum

Aflată în scaun cu rotile, văduva lui Alexandru Arșinel a fost tot timpul prezentă lângă sicriul soțului ei, dar și pe ultimul său drum, către locul de înhumare din Cimitirul Bellu.

Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel a fost adusă la slujba de înmormântare de băieții ei pentru că se află în scaun cu rotile și nu se poate deplasa singură.

Îmbrăcată în negru și pe cap cu o pălărie neagră, Marilena Arșinel a fost ajutată de mai mulți bărbați să intre în biserică. Soția regretatului actor a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut, lovindu-se la cap.

Marinela, femeia care i-a fost alături lui Alexandru Arșinel timp de 54 de ani, a apărut vineri în jurul orei 16.00, la Teatrul Constantin Tănase, într-un scaun cu rotile, fiind ajutată chiar de unul dintre băieții săi. Văduva lui Alexandru Arșinel a lăsat o coroană de flori și un mesaj de adio dureros.

Marinela Arșinel a ales orhidee imperială albă și verde pentru coroană. În evidență a ieșit și mesajul pe care aceasta a dorit să-l scrie pe panglica funerară: „Te voi iubi mereu! Soția Marilena.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter