A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

Publicat pe

Alexandru Arșinel a murit azi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Regretatul actor a avut foarte multe probleme de sănătate în ultimele luni, fiind internat de mai multe ori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lumea teatrului și a cinematografiei din România este în doliu! Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață azi, 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani, după ce, în ultimele luni, a avut numeroase probleme de sănătate.

Informaţia a fost confirmată în exclusivitate pentru Fanatik de fiul lui, Bogdan. Da, este adevărat!', a declarat Bogdan Arșinel.

A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de aniA murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit. „Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI', se preciza într-un comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgență.

Citește și: Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală:„Nu știu în ce măsură sunt reale'

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe.Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și: Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord cu căsătoria dintre ea și soțul ei:”Nu se pot opune iubirii noastre”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Gabriel, soțul Cristinei Bălan.12 ani au avut o relație de prietenie

A murit Alexandru Arșinel

A murit Alexandru Arșinel. Actorul s-a stins la vârsta de 83 de ani. Alexandru Arșinel era internat la Spitalul de Urgență București. Vestea tristă a fost confirmată de fiul său, Bogdan. Da, este adevărat!', a declarat Bogdan Arșinel.

Alexandru Arșinel s-a născut acum 83 ani, în satul Dolhasca din regiunea Baia a Regatului României, acum județul Suceava.

În august, actorul a fost internat la Institutul Clinic Funeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Actorul se confrunta cu grave probleme de sănătate. Medicii de la Spitalul de Urgență din București au confirmat moartea actorului. Familia actorului a făcut declarații, luna trecută, atunci când a mai ajuns o dată la spita.

Pe data de 22 septembrie, actorul a fost transferat la Terapie Intensivă deoarece avea probleme de respirație, fiind diagnosticat cu pneumonie. Medicii au decis intubarea și ventilara artificială a actorului. Potrivit comunicatului emis de Spitalul Universitar, motivul internării a fost  „tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat„. După internarea pe secţie, medicii au decis transferarea actorului pe secţia Terapie Intensivă, „având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă„.

Alexandru Arșinel a jucat în nenumărate producții cinematografice

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai mari actori români de comedie. A jucat alături de Stela Popescu în nenumărate filme și piese de teatru. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, actorul declara că este pasionat de meseria lui. Alexandru Arșinel s-a născut la 4 iunie 1939 la Dolhasca, în Suceava. Pentru activitatea sa artistică în teatrul de revistă și cea managerială a luat numeroase premii.

Actor de teatru și film, Alexandru Arșinel a jucat în sute de emisiuni de divertisment la radio și la toate posturile de televiziune, pe scenele din țară și străinătate, dar și în numeroase producții cinematografice și seriale TV: „Vacanță la mare' – 1962, „Cerul începe la etajul trei' – 1967, Ultimele zile ale verii (1976), ‘Ana și hoțul” – 1981, ‘Ca-n filme – 1983, Vară sentimentală (1986), Colierul de turcoaze (1986), În fiecare zi mi-e dor de tine’ – 1987, ‘Miss Litoral – 1990, ‘Băiatul cu o singură bretea -1991, ‘ „Cartea Junglei 2' („Jungle Book 2') și a Șerifului în filmele „Mașini' („Cars') și „Mașini 2' („Cars 2'). A fost Micul John în „Robin Hood' și maestrul Auguste Gusteau în filmul „Ratatouille'.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter