Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală: „Nu știu în ce măsură sunt reale”

Publicat pe

Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală. După mediatizarea cazului de hărțuire sexuală în timpul spovedaniei, alte cinci femei au depus plângere penală împotriva parohului Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh' din București. Acum, avocatul acestuia susține că niciun organ al legii nu i-a informat cu privire la cele cinci noi plângeri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Preotul Visarion Alexa a ajuns marţi dimineaţă la sediul Parchetului General unde a avut loc expertiza informatică a telefonului lui. Luni, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au respins cererea procurorilor de arestare preventivă a preotului şi au menţinut controlul judiciar pentru 60 de zile. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, alte cinci femei au depus plângere împotriva preotului Visarion Alexa. Femeile reclamă fapte de hărțuire sexuală petrecute în anii precedenți.

Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală: „Nu știu în ce măsură sunt reale'Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală: „Nu știu în ce măsură sunt reale'

Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală. Luni, la Tribunalul București, preotul s-a prezentat alături de noul său avocat, Anton Cenușe. Acesta a susținut că a aflat din presă despre existența altor 5 plângeri penale împotriva clientului său.

Citește și: Mărturii surprinzătoare făcute preotul Visarion Alexa, în trecut:”Soția mea are 40 de ani, dar arată ca de 18″

Citește și: O femeie îl acuză pe preotul Visarion Alexa că a violat-o chiar în chilia în care spovedea:”Avea pantalonii desfăcuți și m-a forțat…”

Citește și: Cine e bărbatul care a filmat bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan și nu a intervenit să-i despartă

Citește și: Adelina Pestrițu, prima reacție după arestarea nașului ei pentru trafic de droguri:„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede'

Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală

Visarion Alexa nu mai este reprezentat legal de către Mariana Mihai. Noul avocat al acestuia a susținut că nu a fost înștiințat despre celelalte 5 plângeri penale împotriva clientului său, nefiind înregistrate la niciun organ al legii.

„Am aflat din presă, până acum nu ne-a înștiințat nimeni de alte plângeri, știți mai multe decât știu eu, nimeni nu ne-a anunțat vreodată de așa ceva. Ar fi necesar să fie citat părintele, însă nu știu în ce măsură aceste plângeri sunt reale sau nu pentru că dacă s-au înregistrat la orice organ. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni, tot ce am aflat din presă, foarte multe lucruri din presă, multe detalii nu pot să vă dau, le-am aflat din presă. Lucrul care m-a uimit pe această insistență a parchetului de arestare preventivă, fapta diferă de realitate', a declarat avocatul părintelui Alexa Visarion, Anton Cenușe, la România TV.

Alte 5 femei au depus plângeri penale împotriva lui Visarion Alexa

După mediatizarea cazului, alte cinci femei s-au hotărât să depună plângere la Poliţie împotriva preotului Visarion Alexa. Potrivit acestora, preotul le-ar fi abuzat sexual în ultimii ani, au afirmat surse pentru Digi24.

O femeie a depus o plângere la Secția 20 de Poliție pentru fapte care ar fi avut loc între anii 2010 – 2016. Aceasta a spus anchetatorilor că ar fi fost agresată de preotul Visarion Alexa și în biserică, și într-un autoturism, au declarat surse din anchetă pentru ziarul Libertatea.

Nu este singura plângere. Potrivit unor surse din anchetă, au fost făcute cinci plângeri penale pentru agresiune împotriva preotului.

Mai multe postări ale unor presupuse victime ale sale au apărut pe rețelele de socializare: „Eram blocată, mă rugam la Sfântul Mina să se termine, că avea icoana în chilie. Eram bulversată. Îmi zicea că nu înțeleg Biblia, poate citesc Vechiul Testament (regele David) și „dragostea' față de aproape.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter