Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord cu căsătoria dintre ea și soțul ei: "Nu se pot opune iubirii noastre"

Publicat pe

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, dar s-a aflat că părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord de la început cu soțul acesteia. În prezent, se iubesc la nebunie, câștigă bani frumoși și sunt iubiți de multă lume. Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord cu căsătoria dintre ea și soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se cunosc încă de când erau doar niște adolescenți. Părinții artistei nu au fost de acord cu povestea lor de iubire, dar cei doi le-au demonstrat tuturor, odată cu trecerea timpului, că sentimentele sincere care i-au legat au fost unele foarte puternice. Acum sunt căsătoriți și au niște copii minunați, iar carierele lor le-au adus și bani mulți în cont.

Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord cu căsătoria dintre ea și soțul ei: "Nu se pot opune iubirii noastre"Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord cu căsătoria dintre ea și soțul ei: "Nu se pot opune iubirii noastre"

Georgiana Lobonț, despre relația cu soțul ei

Cântăreața a dezvăluit că relația ei cu Rareș s-a închegat cu adevărat și s-a maturizat abia după ce au devenit soț și soție. Nașii de cununie ai lui Armin Nicoară și Claudiei Puican au început atunci să se gândească tot mai serios la viitorul lor. Au devenit mai atenți la modul în care își cheltuiau banii câștigați și au luat măsuri împreună, ca să aibă un trai mulțumitor.

„Noi eram foarte tineri când ne-am cunoscut. Eram în clasa a 9-a. Ne știm de foarte mult timp, mi se pare o normalitate totul între noi. Nu pot să mint, s-a schimbat și după ce ne-am căsătorit, că devii responsabil, nu mai ești pe banii lui mamei și ai lui tata.

Deși, eu cântam și înainte și cât de cât aveam o sursă de venit. Mai mică, dar era ok. După ce ne-am căsătorit am început să ne gândim bine ce să facem cu viața noastră și cum să producem bani. Până la urmă, dragostea trece prin stomac. Ne gândeam ce o să facem dacă o să facem copii, cum o să-i susținem', a declarat Georgiana Lobonț la Antena Stars, conform Fanatik.ro.

Citește și: Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă: „Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte'

Citește și: Simona Halep, mașină de 65 de mii de euro de ziua ei: „Sunt îndrăgostită”. Cine i-a făcut acest cadou spectaculos

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău: „Nu a fost ceva infim'

Citește și: Simina, după victoria lui Alex Bobicioiu în Gala RXF: „Ei nu au fost prieteni'. Alex Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale

Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord cu căsătoria dintre ea și soțul ei

Georgiana Lobonț și Rareș erau adolescenți când s-au îndrăgostit. Acum sunt căsătoriți și au doi copii. Au ascultat doar de sentimentele lor și au făcut alegerea potrivită. Părinții artistei nu au fost de acord inițial. Au înțeles în cele din urmă cât de mult îl iubește pe partenerul ei de viață și au început să îi sprijine.

„Și-au dat seama că nu au ce să facă. Nu se pot opune iubirii noastre. Ne-au venit din partea părinților, atât alor mei cât și ai lui Rareș, vreo aproape 400 de invitați (n.r la nuntă)', a adăugat solista, conform sursei citate anterior.

Cum depășește Georgiana Lobonț certurile cu soțul ei

Deși se iubesc enorm, cei doi au și ei momente de cumpănă. Așa cum se întâmplă în orice cuplu, mai apar și momente tensionate. Cântăreața a dezvăluit cum depășește aceste probleme, împreună cu Rareș.

„Și el a contribuit la maturizarea mea, probabil că și eu am contribuit la maturizarea lui, dar și copiii ne-am responsabilizat și fiecare experiență de viață pe care am trăit-oChiar dacă au fost și momente în care poate gândurile noastre nu au fost pe aceeași lungime de undă, dar am încercat să le aliniem și să formăm un întreg. În orice căsnicie nu e numai roz, mai treci și prin momente mai gri‘, a declarat artista, potrivit antenastars.ro.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter