Vedetele au petrecut câteva momente la Cornu în stil balinez

Publicat pe

Vineri, 30 august, Bali Spa Cornu si-a deschis portile pentru membrii presei si vedete în cadrul unui eveniment inedit care a celebrat frumusetea si arta.

 

Invitatii au descoperit pe-ndelete singura oaza balineza din Sud-Estul Europei alaturi de nume importante ale scenei romanesti precum: Lamia si Radu Beligan, Emil Hurezeanu, Raluca Moianu, Monica Iagar, Nico, Roxana Iliescu, Thea Haimovitz, oboistul Adrian Petrescu, alaturi de Excelenta Sa, ambasadoarea Indoneziei in Romania, doamna Marianna Sutadi.

Vedetele au luat parte la activitati cu specific indonezian. Nico, impreuna cu Roxana Iliescu si Thea Haimovitz au participat la un concurs de dans balinez, prezentat de Monica Iagar. Atleta a luat in serios postura de moderator pe care si-a insusit-o pentru prima data si a jurizat impreuna cu publicul reprezentatiile vedetelor. Se pare ca cea mai iscusita in arta dansului balinez s-a dovedit a fi chiar Nico, care a castigat concursul si a incantat publicul cu miscarile ei.
'Am inteles ca dansul pe care l-am executat este unul cu specific indonezian, din insula Bali si este un dans de intampinare a invitatilor, in cadrul caruia dansatoarele arunca petale de flori peste oaspeti si executa miscari extrem de delicate si in acelasi timp gratioase. Mi-a placut mult experienta Bali Spa si chiar as vrea sa invat de-a dreptul pe-ndelete tainele acestui dans', a marturisit Nico.
O alta surpriza a evenimentului a fost fara reprezentatia lui Adrian Petrescu, Prim Oboist al Filarmonicii George Enescu', care l-a emotionat pe Radu Beligan. Maestrul scenei romanesti s-a declarat incantat de spectacolul de muzica clasica si a tinut sa precizeze faptul ca iubeste ideea de relaxare prin intermediul artei si a frumusetii.

 

Vedetele au petrecut câteva momente la Cornu în stil balinezVedetele au petrecut câteva momente la Cornu în stil balinez

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter