Vedetele Stelei fac shopping pentru sărbători

Publicat pe

Vedetele Stelei, Alexandru Bourceanu, Ciprian Tătăruşanu, Lukasz Szukala, Gabriel Iancu, Adrian Popa şi Andrei Prepeliţă,  au avut parte ieri, de Sfântul Nicolae, de o sesiune de shopping pentru sărbători în magazinul BIGOTTI din AFI Palace Cotroceni, cât şi de o întâlnire cu fanii pentru autografe şi fotografii. 

 

Jucătorii şi-au ales modele personalizate pentru cămăşi, prin noul serviciu BIGOTTI SU MISURA. Aceştia au putut selecta materialul preferat, dintr-o serie de ţesături italiene de cea mai bună calitate, au personalizat manşetele, gulerul şi monograma, iar împreună cu un consilier dedicat, au identificat silueta ideală lor.

Dacă pe teren şi la antrenamente port haine sport, în timpul liber imi place să îmbrac şi piese elegante. Astfel, am ales o ţinută lejeră, casual, dar cu o notă elegantă. Pentru petrecerile de sărbători sau pentru evenimente, cămaşa croită după cerinţele mele, personalizată până la monogramă, prin serviciul BIGOTTI SU MISURA, cred că este opţiunea ideală', a declarat jucătorul Stelei, Lukasz Szukala.

Jucătorii roş-albaştrii şi-au ales şi ţinute din colecţia de iarnă BIGOTTI. Alexandru Bourceanu a optat pentru un outfit compus dintr-un sacou în carouri în culori intense şi jeansi, acestea fiind piese esenţiale ce definesc trendurile sezonului propuse de BIGOTTI. Tot pentru un sacou în carouri, dar în nuanţe deschise de gri şi roz a mizat şi Gabriel Iancu, la care a asortat un papion colorat, o cămaşă albă şi pantaloni negri. Ciprian Tătăruşanu, Andrei Prepeliţă şi Adrian Popa au ales combinaţii de cămaşă şi pulover în mixuri cromatice de mov cu bleumarin, mov cu alb şi respectiv mov cu negru. Lukasz Szukala şi-a completat garderoba cu o cămaşă în carouri, în culori închise, nuanţe de gri şi și mov și jeanși gri.

 

Vedetele Stelei fac shopping pentru sărbători   Vedetele Stelei fac shopping pentru sărbători

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter