Verde-neon este culoarea anului pe care o poartă toate celebritățile!

Publicat pe

Rihanna, Kim Kardashian, Bella Hadid, Ashley Graham și Hailey Baldwin sunt doar câteva dintre celebritățile care adoră culoarea verde-neon și nu se sfiesc să o îmbrace atunci când au ocazia.

Culoarea anului, pe care o poartă toate celebritățile, se pare că va fi și în 2019, verdele neon. Spunem și în 2019, fiindcă nuanțele neon au fost la modă în ultimii ani – începând cu roz, galben și încheind cu verde…  Nu se poartă de ieri, de azi, însă vedetele par să nu se mai sature de acest trend și în special de verdele-neon, pe care îl poartă fie în ținute, fie în accesorii, cum ar fi pantofi, genți și cercei. Poate cea mai spectaculoasă și mai îndrăzneață ținută a fost cea aleasă de Blake Lively, care a purtat verde-neon din cap până în picioare și, culmea!, a arătat senzațional, dar la fel de inspirate sunt și alegerile lui Kendal Jenner, care iubește la fel de mult nuanțele de neon.

Trendul anului e îmbrățișat de toate vedetele

E adevărat, nu toate ținutele pe care vi le vom prezenta sunt șocante (această culoare poate fi greu de privit), multe dintre vedete poartă doar accesorii discrete – poate niște snickerși cu dungi neon sau cercei, sau genți, dar sunt și câteva care vă vor lua ochii cu siguranță. De exemplu, Kim Kardashian nu a ezitat să-și îmbrace fiica, pe micuța North West, complet în verde-neon, în timp ce ea era într-o ținută la fel de țipătoare, doar că fucsia!

Rihanna a integrat această culoare în colecția ei ei, Fenty, Justin Bieber și Hailey Baldwin nu se feresc nici ei de verdele-neon, ba chiar dimpotrivă, la fel și Bella și Gigi Hadid ori Duckie Thot, Ashley Graham și Priyanka Chopra. Celebritățile au reușit chiar să facă niște combinații interesante cu această culoare, provocarea cea mare fiind, până la urmă, accesorizarea. Dacă la un verde-neon porți o pereche de teniși albi sau culori închise și mai cuminți, combinația poate fi extrem de cool. Iată în galeria de mai jos cum poartă celebritățile de peste Ocean verde-neon!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter