Vica Blochina, dezvăluiri șocante: "Când eram gravidă nu aveam ce mânca, Piți nu m-a ajutat!"

Publicat pe

Vica Blochina a făcut dezvăluiri șocante din relația cu Victor Pițurcă și relația lor extraconjugală. Dacă în timpul celor 16 ani împreună, Vica s-a bucurat de cadouri și atenția fostului selecționar, se pare că după ce a rămas însărcinată, Piți a schimbat foaia. Vica povestește că nici măcar nu avea ce mânca atunci când era însărcinată cu fiul lui Pițurcă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă vă amintiți, Victor Pițurcă nu a vrut, inițial, să recunoască băiatul, însă după o luptă aprigă prin tribunale, Vica a demonstrat că el este tatăl lui Edan și a cerut drepturi financiare pentru el. În cele din urmă, Vica s-a ales cu un apartament primit cadou de la Victor Pițurcă, apartament la care blonda are restanțe la întreținere și acum.

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Vica Blochina a deschis din nou cutia Pandorei și a aruncat cu acuzații la adresa lui Victor Pițurcă, la 14 ani de când l-a născut pe fiul său, Edan.

Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor.

Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum, a dezvăluit Vica Blochina, în emisiunea „La Măruță', de la Pro TV.

Citește și: Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit:„Știam despre relația ei

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5 dimineața, înainte să moară: „Mă duce la…

„Edan vrea să facă Sărbătorile la tatăl lui!'

Născută în Lituania, Vica Blochina locuieşte în România de mai bine de 20 de ani, de când a ajuns în țara noastră ca balerină în Clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

La doar 20 de ani, Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă, care pe atunci avea 39 de ani, chiar în localul în care lucra ca balerină, potrivit Click!. Frumoasa blondă i-a fost amantă vreme de 16 ani.

Intrarea Vicăi Blochina în viața publică s-a produs pe fondul procesului de paternitate pe care fosta balerină i l-a intentat fostului selecţioner pentru recunoaşterea lui Edan, născut în 2007.

În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar pentru cel mic.

„Acum Edan e mare, el vrea să facă la tatăl lui Sărbătorile, dar eu vreau să-l iau o lună cu mine în Thailanda, în decembrie. Negociem! Sunt foarte obosită și vreau să mă odihnesc. Eu când nu produc bani intru în depresie', a mai spus Vica, la Pro TV.

Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el”

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani.

Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni', spunea Vica în urmă cu ceva vreme.

„Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil.

Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?”. Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, mai spunea Vica Blochina în trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter