Vica Blochina, executată silit pentru plata întreţinerii. Ce datorii are

Publicat pe

Vica Blochina este executată silit pentru plata întreținerii. Vica Blochina a primit verdictul judecătorilor, după ce a fost dată din nou în judecată pentru neplata întreţinerii. În ultimii ani, Vica Blochina a fost dată în judecată de trei ori de asociația de proprietari, care a solicitat executarea silită a vedetei, pe motiv că aceasta nu a plătit întreținerea. Ce datorii s-au acumulat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Vica Blochina este obligată să achite datoria pe care o are la întreţinere pentru perioada martie – august 2021, dar şi a datoriei acumulate între august 2019 şi februarie 2021. Ea este executată silit, conform spynews.ro, pentru suma totală de aproape 6,190 de lei. În plus, Vica trebuie să acopere şi cheltuielile de judecată ale asociaţiei de proprietari a blocului în care stă, în valoare de 1.000 de lei.

Vica Blochina, executată silit pentru plata întreţinerii. Ce datorii areVica Blochina, executată silit pentru plata întreţinerii. Ce datorii are

„Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021,

precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat', se arată în decizia instanţiei.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, mesaj după ce a murit tatăl ei:„Îmi pare rău pentru toată suferinţa…’

Citește și: Ce pensie alimentară ar trebui să plătească Laurențiu Reghecampf pentru fiul său:„Să îi explice acelei fete de ce nu mai are bani’

Vica Blochina, la un pas să fie dată afară din apartament în 2015

În 2016, fosta iubită a lui Victor Piţurcă a primit o veste similară. „Încuviinţează executarea silită a debitorului în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac', au decis judecătorii.

Cu un an înainte, Vica a mai primit o veste asemănătoare. Atunci, Tribunalul Bucureşti a admis „în parte cererea de chemare în judecată” formulată de Care Zone Medical – societatea medicului estetician Adina Alberts, soţia milionarului Viorel Cataramă – şi a obligat-o pe Vica Blochina „la plata către reclamantă a sumei de 14.900 de euro'.

Societatea Adinei Alberts a chemat-o la tribunal pe Vica Blochina după ce fosta iubită a lui Piţurcă a spus – în mai multe emisiuni de televiziune – că medicul i-ar fi distrus sânii în urma unei operaţii estetice. În plus, medicul a considerat că Vica a încălcat clauzele contractului de barter în urma căruia a operat-o.

În 2019, femeia care se ocupă de administraţia blocului a declarat, pentru Click!, că Vica este singura persoană din imobil cu datorii atât de mari şi că asociaţia de propietari a mai dat-o în judecată, în 2017, când a recuperat 17.000 de euro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter