Victor Slav, mesaj emoționant pentru fetița lui

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au separat, după ce suspiciuni de infidelitate și o nouă relație a blondei au distrus armonia ce părea să domnească în familia lor. În ciuda acestor neînțelegeri, cei doi au rămas părinții micuței Sofia și, chiar dacă se zvonea că Victor pare tot mai puțin interesat de copilă, realitatea este alta.

Fostul prezentator TV petrece clipe minunate alătyuri de fetița lui, cea mai recentă întâlnire dintre cei doi fiind în acest weekend. Victor a prezentat și dovada: o fotografie cu el și Sofia, în mașină. Fericire pe chipul tatălui, dar și pe cel al fetiței, iar prietenii virtuali ai vedetei nu și-au ascuns, la rândul lor, încântarea. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj deosebit al lui Vitcor pentru fiica lui: „Către fiica mea. Să nu uiți niciodată că te iubesc. Viața e făcută din momente bune și momente grele. Învață din tot ce poți. Fii femeia care știu că poți fi'.

Împreună, de dragul Sofiei

Toată lumea a crezut că s-au împăcat, după ce Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au petrecut timp împreună, însă se pare că relația lor este acum bazată doar pe prietenie și toată atenția lor este îndreptată către fiica lor. Victor Slav și Bianca Drăgușanu și-au postat aceleași poze, din același loc, împreună cu fiica lor.

La scurt timp după ce au petrecut o mini vacanță împreună, vedeta a dat câteva declarații despre ceea ce s-a întâmplat acolo. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au o relație foarte bună și vorbesc de fiecare dată când au ceva să-și comunice. La un moment dat, în presă apăruseră speculații conform cărora cei doi nu mai aveau o relație atât de ok, dar se pare că acum s-au împăcat și se înțeleg foarte bine de dragul Sofiei.

„Da, este copilul nostru, este normal să avem grijă împreună de el. Bineînţeles că ţinem legătura. Suntem prieteni în afară de orice. În afară de faptul că suntem părinţii acestui copil, suntem prieteni şi avem o comunicare foarte bună. Victor este un bărbat foarte matur şi un tată foarte bun', a dezvăluit Bianca Drăguşanu.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter