Victor Slav și Bianca Drăgușanu, surprinși împreună! Ce relație e acum între cei doi

Publicat pe

La scurt timp după ce s-a întors din luna de miere, Bianca Drăgușanu, asupra căreia planează bănuiala că s-ar fi despărțit de proaspătul ei soț, s-a întâlnit cu fostul… Victor Slav. Iată cum stau lucrurile, de fapt, între cei doi!

Pentru cei care i-au văzut aseară împreună pe Bianca Drăgușanu și Victor Slav a fost un șoc, cu atât mai mult cu cât zvonurile despre despărțirea dintre Bianca și Alex Bodi chiar în timp ce se aflau în luna de miere s-au intensificat. Iar asta, cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, blondina a fost văzută fără inelul de logodnă pe deget, bijuterie care era nelipsită de pe inelarul ei…

Victor și Bianca, împreună… dar separați!

Și iată că, în toiul noii controverse create de presupusa ei despărțire de proaspătul ei soț, Bianca s-a întâlnit cu Victor Slav, chiar în zona în care blonda locuiește, conform wowbiz.ro! Cei care au bănuit că între cei doi foști soți s-ar fi schimbat ceva s-au înșelat însă, între Bianca și Victor – aflați în fața unui supermarket alături de fiica lor, Sofia-Natalia, și mama Biancăi – este doar o relație amicală, și nu una de alt gen, cei doi având drept scop comun creșterea și educarea fiicei lor, așadar este normal să păstreze legătura. Iar faptul că au intrat toți trei în magazin pentru a-i cumpăra micuței o înghețată este cât se poate de firesc!

Și cum Alex Bodi a infirmat știrea că s-ar fi despărțit de Bianca, iar Victor Slav pare să-și fi găsit o nouă iubită, lucrurile sunt clare – între cei doi foști soți nu există șanse de împăcare, chiar dacă fanilor le-ar plăcea să-i vadă din nou împreună, de dragul fetiței.

Relația dintre fostul și actualul

Dat fiind că nu numai Bianca are o fiică din prima căsătorie, ci și Alex Bodi, cu siguranță acesta știe cum e să îți vezi copilul doar cu „porția”, așadar nu se opune ca Victor să-și viziteze fetița, după cum au adăugat surse din anturajul cuplului: 'Alex și Victor sunt prieteni, se înțeleg, mai mult, Slav a fost, de nenumărare ori, acasă la Bodi, să își vadă copilul, doar este tatăl Sofiei. Nu se pune problema să existe altceva la mijloc, niciodată', scrie wowbiz.ro.

Foto: Instagram

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, surprinși împreună! Ce relație e acum între cei doiVictor Slav și Bianca Drăgușanu, surprinși împreună! Ce relație e acum între cei doi

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter