Victoria Beckham şi-a şters tatuajul dedicat lui David

Publicat pe

David şi Victoria Beckham sunt împreună de 16 ani, iar decizia Victoriei de a-şi şterge tatuajul de pe spate realizat în onoarea soţului ei a creat îngrijorare.

 

victoria

 

Cei doi nu sunt însă în mijlocul unui conflict, iar hotărârea Victorei are legătură cu profesia sa. În timp ce David are tot corpul tatuat şi abia aşteaptă o noua ocazie pentru a-şi mai face un tatuaj, Victoria încearcă să şteargă toate semnele trecutului

 

Astfel, ea a şters tatuajul scris în ebraică şi care se traduce: Sunt a celui pe care il iubesc si cel pe care il iubesc e al meu'.

 

De-a lungul timpului, acesta a fost pus în valoare datorită ţinutelor cu spatele gol pe care le-a purtat, însă acum a renunţat la el pentru a fi mai credibilă în lumea modei, unde trebuie să aibă o imagine impecabilă.

 

Designer-ul şi-a păstrat alte două tatuaje extrem de importante pentru relaţia sa, cel în care apar iniţialele lui David, D.B', şi VIII-V-MMVI', data reînnoirii jurămintelor.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter