Victoria Beckham – Un nou triumf la New York Fashion Week

Publicat pe

Victoria Beckham şi-a prezentat cea mai recentă colecţie în cadrul Săptămânii Modei de la New York şi în prezenţa minunatei sale familii.

 

David, cei trei băieţi şi adorabila Harper i-au fost alături designerului şi au felicitat-o din toată inima pentru reuşită.

 

La 4 ani, Harper este un adevarat fashion icon, fetiţa purtând cu această ocazie o rochie neagră şi pantofiori Gucci, în timp ce tatăl şi cei 3 fraţi ai ei au fost, de asemenea, foarte eleganţi.

 

Brooklyn, fiul cel mare, şi-a declarat dragostea şi a felicitat-o pentru un nou show incredibil, iar David i-a mărturisit cât de mândru este pentru acest nou sezon. Cei doi au postat pe Instagram câte un clip de la prezentarea de modă, arătându-i astfel Victoriei dragostea şi sprijinul lor.

 

Designerul a mărturisit că a creat o colecţie extrem de feminină cu câteva accente masculine, pentru a o face cu adevărat solidă.

 

Dupa terminarea show-ului, familia a ieşit în oraş, servind cina la celebrul restaurant Balthzar din SoHo.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Victoria Beckham – Un nou triumf la New York Fashion WeekVictoria Beckham – Un nou triumf la New York Fashion Week
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter