Viralele zilei. Coperta VIVA!, imaginată de cititorii cu umor

Publicat pe

Controversată, intens comentată și, mai ales, neașteptată în contextul social și politic actual, coperta numărului de septembrie al revistei VIVA! va rămâne în istorie.

Elena Udrea, însărcinată în 7 luni, într-un pictorial senzual, este, fără doar și poate, o imagine care stârnește nu doar curiozitate, ci și reacții, cele mai multe vizibile pe rețele sociale. De acord sau nu cu alegerea editorială, de acord sau nu cu personajul de copertă, românii au demonstrat că nu și-au pierdut una dintre cele mai mari calități: umorul. Așa se face că, la scurt timp de la publicarea copertei de septembrie a revistei VIVA!, pe internet au început să circule glume și zeci de meme-uri inspirate din acest subiect. Pe cele mai reușite dintre ele le-am cules și noi. Le puteți vedea în galeria de mai sus.

*****

Revista VIVA! a realizat un demers jurnalistic, care răspunde în primul rând întrebărilor legate de veridicitatea sarcinii Elenei Udrea. Pictorialul și interviul cu Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în România și fugară în Costa Rica nu servesc niciunui alt interes, în afara celui public și al publicului. Revista VIVA! nu a plătit și nu a primit bani pentru acest subiect.
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter